Надпис "Євро 5" звичайно мене троха бентежить..... Скажу по свому досвіду, що вже майже рік, а то й більше у кожному місті Західного регіону(це там де я буваю) є такі заправки. Заправлявся....їздив....нічого поганого не чув крім того, що це білоруська і "трохи" вона "сухувата"(мається на увазі не хватає їй "тіпа" жирності . Теж заправляються там не бідні....але якось я від того відійшов, і зараз "тупо" купляю тільки талони Вог(по 20,5грн ЦЕ НЕ РЕКЛАМА).
Вже багато від кого чув, що добавляють до солярки масло для двохтактних двигунів. Хто так робить? Прошу поділитись досвідом!
Я пару разів лив - різниці не відчув за 2 повні баки. Але я то не показник, зважаючи скільки я їзджу.
ну нафіга шукати меду в ср@ці? написав виробник дизель - то лийте дизель. а не "ще масля вляю, ще хімії дам"
95 на Укрнафті ще не підводила + хороші відгуки від своїх сусідів чув про ці заправки. Делікатно відчувається різниця між Укрнафтівською 95-ю і 92-ю - на 5-й ніби краще прискорюється машинка.
В Таврію заливав другий на ANP. Кадік в мене на газу 4 покоління, так що залив 15 літрів п'ятого на ОККО шоб було. А газ на БРСМ до повного коло автостанції на Стрийській (перший раз, так що закінчиться і тоді буду знати скільки проїхав).
Також заправляю вже рік "з бочки". Тільки на тракті, біля автостанції. Як на мене збс, міняв фільтра паливні все ок. Машинка теж їде ок, 18.7 за літр. До того заправляв вог, ще на бусі, пробував окко. Як на мене найкраща звичайна укрнафта.
то та автобаза, там де шрот там попередньо дзвониш, бо на автобазі любить світло пропасти, і заїжджаєш. номер дам завтра, телефон в машині забув(
ок, дякую! то якраз мій мєгаполіс, але поки шо там дорога перекрита, але думаю скоро закінчуть ремонтні роботи.
Заіжджаєш на територію автобази, на шлагбаумі якшо питають скажеш на заправку. Перший поворот вліво, пару метрів і справа цистерна. Перед тим дзвониш 0687717671 андрій. Можеш сказати, шо від юри на синьому пассаті)
Мій течик безиновий, так вже мені не повезло, але машина хороша, продавати було шкода і я поставив на нього газ. Зараз я газ заправляю на socar я вже багато різних заправок перепробував і найкраще машина їде на їхньому газу.
А я наоборот, з ЮПЖ(Винники) перейшов на Сокар. На ЮПЖ заправлявся регулярно з травня місяця, але якось заїхав на Сокар(Кульпарківська) і прифігів. Певно на ЮПЖ, як і на Укрнафті не доливають, різниці в динаміці не відчув. Неодноразово спеціально заливав 16л газу: ЮПЖ=82-87км/місто Сокар=100-105км/місто. Це мій вибір, маршрут завжди був одинаковий! Сокар для моєї автівки певно кращий, зараз газ вже є і на Навроцького.
Заправляю газом на БРСМ, а якщо трапляється по дорозі, то на Shell (хоча там дорого). Ну якщо нема іншого і треба бігом, то на ОККО (але майстер казав, що з його досвіду, після ОККО сильно забиваються фільтри). Про бензин скажу, що так як він тільки щоб завести Кадік і проїхати перші сто-двісті метрів (чи 500 метрів якщо зимно надворі) поки переключиться IV покоління на газ, то заливаю повний бак 95 без присадок де є якась акція чи бонуси на картці, найдешевшу заправку не вибираю. Ще маю досі Таврію, то в неї лию на ANP або на Укрнафті 92.