Вічна тема про ті заправки... Та заправляйся де завгодно. Я заправляюсь виключно на ОККО тому що особисто мені дуже зручно. Тому що там хороший сервіс, тому що там я можу оплатити через ОККО-PAY і навіть до оператора не потрібно йти. Тому що там смачна кава, бургери, хотдоги тощо. А різниця вартості палива між дешевшими АЗС мені приходить у вигляді бонусів на карту (маю особисту знижку 6,5грн за літр пульса). Поки їздив по півдню неньки заправлявся на WOG або UPG. Бо там не так багато ОККО заправок по трасі. Що та, що та нормально. Також часом доводиться на укрнафті. Теж без проблем. 99% випадків що комусь щось не такк налили/машина їхати перестала і тд - одиничні для всеукраїнських АЗС (не говорю про регіональні). До речі, на Укрнафті теж можна платити прямо біля колонки через Телеграм бота. Що теж мене стимулює користуватися цією АЗС в пріоритеті, щоб не стояти в черзі до оператора.
Форум маловідвідуваний, але не мертвий. Ще були якісь серйозні глюки і гальма на сайті, але зараз наче виправилося.
Почнемо з того, хто взагалі наливає 98-й. "Все АЗС" - ціни на пальне в Україні тут пише що у Львові з таким бензином є три станції: UPG, WOG i Socar (це за зростанням ціни). Відповідно далі вибирайте кому довіряєте.
Так є.Понароблювали всяких дурацких вайбер груп на автотематику і переписуються,а потім тої інфи вже і не знайдеш.На форумі то можна ппочитати і десять років пізніше.
Різниця між різними марками бензину може бути відчутною в залежності від конкретних умов та характеристик вашого автомобіля. Ось деякі загальні рекомендації: 1. **95 октан** - це типова марка бензину, яка підходить для більшості сучасних автомобілів. Вона забезпечує прийнятну якість палива для багатьох двигунів, особливо для тих, які не вимагають високого октанового числа. 2. **98 октан** - це вища марка бензину, яка має більш високий октановий рівень і призначена для автомобілів з більшими вимогами до якості палива. Деякі сучасні двигуни, особливо турбовані або високопродуктивні, можуть забезпечити кращу продуктивність або ефективність за умови використання бензину 98 октан. 3. **Змішання 92 і 98 октан** - деякі власники автомобілів можуть мішати різні марки бензину для досягнення бажаного октанового рівня. Проте, це може бути складним і не рекомендується без додаткових знань та консультацій з фахівцем. Щодо впливу на мотор та різниці в споживанні палива: - Використання більш високооктанового палива (наприклад, 98 октан) може позитивно вплинути на продуктивність і ефективність двигуна, особливо у випадку автомобілів з високою компресією або турбонаддувом. Проте, різниця в споживанні палива може бути не значною або навіть відсутньою у порівнянні з бензином меншого октанового числа. - Змішання різних марок бензину може мати непередбачувані наслідки для мотора, особливо якщо це робиться без відповідних знань та рекомендацій. Неправильне змішування може призвести до погіршення роботи двигуна та навіть до пошкоджень. Я рекомендую звернутися до виробника вашого автомобіля або до фахівця з обслуговування автомобілів для отримання конкретних рекомендацій щодо використання палива для вашого конкретного автомобіля. Вони зможуть надати вам найбільш точну інформацію, враховуючи характеристики вашого автомобіля та умови експлуатації.