Відповідь: Хто що лиє в бак А якщо в паспорті рекомендований бензин RON 91? Заправляю 95 але різниці між 95-92 немає взагалі. Пару раз заправився 95 італійським і машина полетіла. Питання в чому, якщо залити 98, що може статися з мотором?
Відповідь: Хто що лиє в бак А де ти думаєш його беруть? В Україні нема виробничих потужностей для очищення до окт. числа 98, за бугром він реально дорожчий, ніж в нас, в півтора раза. Думаєш вони 98 собі в збиток продають? Тому фероценові присадки рулять, невіриш-викрути свічки і подивись. Я впевнений, шо вони будуть цегольного відтінку! _ _ _ Якшо автомоб. розрах. на 91, то лий 92 і буде тобі щастя! Крім того, є великий шанс шо 92 не бадяжений.
Відповідь: Хто що лиє в бак Раз заправлявся то був з Білорусії потім Угорщина кажись і Румунія не думаю шо там бензин дороще ніж у нас. До того ж я думаю шо в Європі бєнза дороща не тому шо собівартість її висока. Там скоріше вона дорожча тому шо сплативши всі податки,мита, екологічні збори бєнза стає непристойно дорога. Свічки перевірю і відпишусь або навіть фоти викладу, але спершу куплю ключик свічний
Відповідь: Хто що лиє в бак Ще у вартість бензину там закладають податок на дороги, і це правильно, бо їздиш - платиш за дороги, машина рік стоїть - не платиш. А у нас що виходить, той що цілодобово таксує плать так само як і той що 5 раз в рік їздить до тещі по сіль
Відповідь: Хто що лиє в бак як і обіцяв викрутив і сфоткав свої свічки. Цегляного нальоту трошки є але я думаю то може бути і від тої бєнзи шо лилась від моменту встановлення свічок я думаю якби ситуація з фероценовими присадками була аж на стільки трагічна нальоту було би значно більше. користуючись нагодою хочу спитати шо за нагар на свічках і про шо він говорить?? в матчасті знайшов шо відкладення сажі можу бути від перезбагаченої суміші або від того шо запалення є пізнє. Радять: 1. перевірити чи не забитий повітряний фільтр (міняв восени не думаю шо так скоро забився) 2. Перевірити чи справні датчики температури охолоджуючої рідини (треба перевірити) ще якісь ідеї ???
Відповідь: Хто що лиє в бак Фіговата суміш, перезбагачена. Лямбду треба перевіряти, ДТОР, ДПДЗ, розпил форсунок (може вони лиють, а не розпилюють) і кут запалювання. Фільтри (повітр. і бенз.) поміняти само собою. Ше можуть бути свічки невідповідні (не для твого двигуна), або старі. Здається на фото NGK BL7(6)P?
Відповідь: Хто що лиє в бак так для справки ва твому пасаті пивинні бути свічки NGK BP6ET,або Bosch W8LDCR, або Champion C6MBC я не бачу там червоного нагару, а нагар червоний може бути через сальники клапанів. В тебе незгорає весь бензин, слухай товаріща маркела.
Відповідь: Хто що лиє в бак Народ,я від цін офігел, вчора їхав 95-та 5,65 грн думаю та ну небуду заправлятись ще трохи є, а тільки що їду 95-та 5,80 грн, ДП та сама ціна як вам?
Відповідь: Хто що лиє в бак вже скіль раз переконуюсь - як щр бензин росте в ціні то від того машин на дорогах неменшає. Кажуть шо бензин буде по 1 Євро
Відповідь: Хто що лиє в бак А дефіциту на запраках у вас нема? А то кажуть Коломийський хоче показати шо він може.
Відповідь: Хто що лиє в бак Треба щоб хтось від імені клубу у Кабміні перетер на рахунок клубної знижки на бензин :mrgreen:
Відповідь: Хто що лиє в бак то інжекторні газові установки які подають газову суміш в кожен циліндер окремою форсункою! тобто хаває пропану так як бензи і втрата потужності тільки1-3%
Відповідь: Хто що лиє в бак +1 Збираюсь, ніяк не зберусь. Додано через 11 хвилин Власне для економії пального в Україні катаюсь ще на Opel Astra 1.4, гамцяє 6-6,5 літрів