Відповідь: Хто що лиє в бак недавно залив 20 літрів пульса... дійсно непогана бєнза в порівнянні з тою бадягою яку вони (ОККО) під видом 95 продають. В мене стандартний окківський 95 бензин іде як в суху землю росхід скажений. ТАк от якшо порівнювати пульс з Вогівською 95-ою або АНПшною 95 то різниці не відчувається взагалі!!! ні по розходу ні по динаміці. Для себе зробив висновок - навіщо платити більше за пульс якшо можна залити бєнзи такої ж якості за менші гроші.
І непробуй, шкода клапанів, недля твого двигуна. Випробовано- 98 на ЛукОйл класний, я дуже задоволений(його небадяжать)
Я заправляюсь УкрНафтою А80 їде не гірше ніж на інших на А92, звичайно різко розганятись не варто, шоб не викликати детонацію
Чим обрунтуєш свою відповідь? Я теж заправляюсь на Укрнафті А-95! нічого поганого не можу сказати за дану заправку. Машина їде добре, гарно розганяється, має тягу, не детонує.
я їзджу на дизелі. дуже часто чую нарікання на укрнафту самі начальники і ст. оператори кажуть, що нафта в них гірша, а часто - дуже погана! часто спілкуюсь зі всіма нач. заправок (троха звязано з роботою), та і по своїй машині зразу бачу. а один раз спостерігав на рясне навпроти дизельсервісу за мостом, як вистроїлась за 20 хв. черга НА ВИЇЗДІ з укрнафти з 7 машин. заправились, 5 метрів і ... це не антиреклама чи реклама когось іншого з моєї сторони, але як на мене - НЕ! це просто моя власна думка!
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=634&highlight=%F3%EA%F0%ED%E0%F4%F2%E0&page=5 Починаючи від посту 45 і до 56
В мене машина розрахована на 91 європейський бензин. На багатьох форумах ходить мулька шо 92 то норм бенз. а 95 то з купою присадок то й ж 92. Тобто 92 більш безпечний для двигуна. В кого які думки по цьому питанню?
то є правда нарахунок присадок! нарахунок шкоди незнаю.. як варіант можна лити до 92 трохи 98 тоді октанове число трошки збільшиться..
!!!! заправка ОККО на В.Великого-Кульп.На ЛТК проскакувала інфо про бадяжний 95, від себе додам - їхній теперішній Пульс тоже бадяга. Сьогодні заправив Пульс на Ч.Калини, якістю задоволений.