В мене двигун(РВ) по паспорту має споживати 98. Тояк її прогодувати? Для мене: скраплений газ(пропан)- октанове число-105
В мене дизпаливо. Заливаю на Лукойлі Євро-4. Тільки недавно ЄвроДП з"явилось ще на WOG. Однак, коли попросив у них паспорт на паливо, виявилось, що воно відповідає держстандарту 1999 р. І так на всіх 4-х заправках. Написав навіть скаргу в їхню штаб-квартиру. Отримав відповідь, що ДП у них Євро-4, просто помилково доставили не ті документи на заправки. Фіг його знає, кому вірити. Тому покищо залишаюсь на Лукойлі.
Зараз стабільно заправляюсь на Шелі час від часу на Атмосфері 92ю, ніякі пульси, шмульси 95 на Окко чи деінде недопорівняння. PS Мої слова не реклама чи анти реклама це тільки власні випробування.
Сьогодні заправив на ШЕЛЛ солярку.... Машина як проснулась. ДВигун тихенько, насос-форсунка не клацає.... Ривок такий, що просто ППЦ. Бачив свою пташку такою, коли їздив на польській солярці...
Згідний,Шелл поки якість тримають їній Павер на голову кращий за ОККОівський Пульс і нажаль дорожчий.
Іменно... Мені сподобалось... Можете спробувати, правда там троха (10 коп на літру) дорожче. Є секрет. коли розраховуєтесь дайте картку МЕТРО і буде вам знижка в тих же 10 коп на літр палива. Будь якого.
Ага, класно заправляти повний бак. тоді троха балів буде і є можливість шось собі на них вибрати, а якщо 10 літрів, то для заспокоєння душі можна і знижку на картку МЕТРО знижку взяти.... Але підхід правильний.
Я вже другий раз заправляю повний бак, паливо(соляра) хороша і навіть розхід радує, хоча перед цим заправлявся на GFS теж непогана.
я щоразу при запрапці соляркою додаю присадку для кращого сприйняття моєї автівочкою цієї гадості, другий рік, щоразу при заправці я на присадці і тілльки радий за неї, всім рекомендую, і форсунки і вихлоп завжди в нормі, плюс великий відчутний прогрес в потужності
Кльова штука, але навіть люде які тим займаються не радять того лити в бак... Теж хотів собі таку прикупити, але в мене якась спеціальна присадка має бути бо двигун насос форсунка...
Хороший, динаміка стала краща і зменшився розхід десь на 0,5л. Подивлюсь ще як це відіб'ється на двигуні)))
вибачайте за офф... , а можна детальніше про всі знижки та бонуси з карткою МЕТРО, бо дуже часто нею користуюсь, та й заправляюсь не рідше...