Якщо маєш картку МЕТРО, то маєш знижку 10 коп на літр дизпалива, а якщо хочеш взяти участь у акції, тоді просто заправляєшся і получаєш за кожний літр - 1 бал і т.д. Дають тобі пластикову картку по ній і заправляєшся далі і з накопиченням балів можеш щось собі взяти з призів(вони різноманітні від бутилки горілки до ..............:D).
донедавна заправлявся на ОККО. після введення в дію різних акцій типу Фішка і т.д. - перестав. спортився в них бензин, трясе двигло, смердить і жре, як коні воду. на 100км - 12-14літрів по місту і т.д. Ллю на УКРПЕТРОЛЬ. нормальне пальне. розхід нормі 10 літрів, при спокійній їзді 9.
Позавчора заправив солярку на ОККО, дуже задоволений. Мотор наче дістав друге дихання)) пропав чорний дим з вихлопної при високих оборотах, збільшився ривок, а розхід зменшився. До ОККО заправлявся на ТНК, бо ціна там найнижча. але якість дизпалива - ніяка.
боляче чути/читати, але сам перехожу вже з окко на інші заправки GFC, Лукойл, Укрнафта... Все своє водійське життя віддавав належне окко, ну і моя лояльність до них була висока... А ще моя компанія їх частеньоко обслуговує дизайнерськими і друкарськими послугами. Офіс в них милий. Працювати комфортно... але... Здається в них стало забагато заправок. і вони не встигають з тим всім справитись... Одне скажу на 100% -- ЯКЩО окко погано залило, здурило, недолило або пальне лажове -- дзвоніть на гарячу лінію джерело !!! Там тоді ТАКИЙ! розгон починається... Так, як центральний офіс намагається тримати обличчя окко а ті олені, що працюють на заправках -- тільки і псують враження і лояльність. офф: В свій час мою "копійку" знали всі заправки окко :-D (моніторинг + сікретшопінг)... зараз вже дехто мого Сірка впізнавати почав )))))))))))))))))))))))
В тому то й проблема центрального офісу ОККО що вони вкладають гроші у всякі там моніторинги і сікретшопінги, попередньо замиливши очі власнику, пану А. і поприто ще й купу бабла відмити. А тим оленям, як ти кажеш, далеко начхати на враження і лояльність, від свинського відношення до них зі сторони керівництва, офісу. І ще, від коли то дизайнери займаються моніторингами і сікретшопінгами?
Останні два рази заправлявся на Укрнафті (перед цим заправлявся на Шелі, деколи навіть ВіПавер заливав) - в їзді, в розході палива різниці невідчув. .
НЕзнаю чи тут писали,сьогодні чисто для проби заправився Шелл В-Павер,машина озвіріла :D принаймі до того вона ще так не їздила
ОФФ-відповідь: Ну... Запуск поодиноких окремих проектів, особливо таких веселих мене завжди приваблював. Дизайн в мене це один з профілів )))) але найближчий до серця. компанія DeeP -- це www.deep.com.ua i www.deep-a.com.ua і ще www.deep-m.com.ua на основі тих компаній надається безліч послуг )))))))) Раніше враження про ОККО базувалось не на рекламі... Як бачиш -- зіпсувся бензин і на рекламу вже не "ведуться". ОККО мало хорошу репутацію. зараз її втрачає. Я так розумію ОККО (в особі головного офісу) тобі чимось особисто насолило?
Особисто мені, ні. Я нафтовим бізнесом не займаюсь. Мають досить знайомих які там працювали і дехто зараз працює. І з перших вуст чую про все що там відбувається. І роблю свої висновки. А загалом проблема їхня в тому що риба гниє з голови. Я працював в одній крупній львівській компанії, відомій всім, то як тільки побачив аналогічні прояви то відразу сказав бай-бай, ви тут без мене справляйтесь. Через рік тієї контори нестало.
Тільки голова там де UIG, як наслідок ОККО і вся дочірня структура валиться від нововведень (літо 2008) і намагається втриматись... це і є дуже сумно... повторюсь -- завеликі вони стали, нововведення в структурі + запуск декількох програм. не встигають, захльобуються... але подібну компанію розвалити доволі тяжко )))))