Хто що лиє в бак

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Solaris, 14 жов 2007.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Про ОККО,заправка під Левандівським мостом, щойно заправлявся, просив залити 30л 95, "заливальника" не було, заправляв сам, залилося 26 літрів і всеее. Поклацав пістолетом нічого більше не полилося, якби не заправляв сам,то і не зауважив, поскандалив, витягнув оператора до колонки, обнулили і долили ще 4 літра. Не знаю що там не спрацювало, маю таке вперше. Ставлю чорну мітку тій заправці.

2. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    ну а чому б не подзвонити по гарячій лінії??? твій скандал на заправці нічого не дав окрім долитих 4-ох літрів...

Знаєш анекдот про бармена: "ізза такого. як ти я руку собі збивати не буду..."

• Подобається Подобається x 1
  3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Креативна думка, а що якби подзвонив,то долили через телефон?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо подзвонив, то їх би ви%бали так, що ти би був впевнений, що наступного разу такого не повториться

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    тут ти не правий. Сам працюю в цьому бізнесі (правда кантору називати не буду щоб не розцінювалось як реклама) тому знаю, що за звінки на гарячу лінію нікого по голові за це не гладять. За неякісне обслуговування, а тим більше за недолив, оператора наказують фінансово (на перший раз), нач.АЗС може навіть "доганяловку" дістати - принаймні у нас. А вот саме через таких клієнтів, котрі побачили недолив (для прикладу) і не позвонили на гарячу лінію, як раз і спонукає недобросовісних працівників АЗС обдирати клієнтів. Бо знають - залишаться безнаказаними! У нас же нема часу для такої дрібниці, своє відстояв - а далі хай світ валиться!
    П.С. Прошу пробачення за оф-топ, але дістало вже - хочемо якісного обслуговування а самі для цього навіть пальцем не поворухнемо.
    П.П.С. Нікого даним постом не хотів образити, просто роздуми вслух...

6. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Все ти правильно сказав. Сам вчора заправлявся на WOG. Дав 70 гривень (можливо й сам помилився в підрахунках), а налили на 68. Сильно поспішав, тому за 2 гривні не було часу йти сваритись.

7. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Офф: В тому, що ми даєм з себе робити лохів -- винні здебільшого ми самі... це стосується будь-якої обдираловки, не тільки на заправках.

раз подзвонив -- за недолив -- звільнили чувака
    два подзвонив -- за розбавлений бензин (бо новий знає, за що попередній відгріб) лабораторія приїжджає швидко -- знову звільнили...

потроху-потроху і створиться рефлекс -- "НЕНА...БИ"

знаєте правдиву легенду про те, як німаки вчили за проїзд у трамваї платити???

8. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    майже завжди там заправляюся і тьху-тьху ніколи нічого подібного не було;)
    там завжди дідок заправляє і деколи каже щоб не лили їхнього 95, бо недобрий)))

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    є така "привичка" в операторів 5-10 копійок не доливати
    я тепер як приходжу то кажу -
    - мені Пульса 95-го на 99гривень 95 копійок - і нагло стою чекаю здачі, тикнувши сотку.

про ОККО ще раз - линув 95 Пульс і вже як тиждень на ньому катаюсь. динаміка - люкс ФМ, все гуд.

10. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    це не привичка операторів, це специфіка компютера. Не памятаю що там до чого, знайомий оператор мені пояснював. Дуже добрий знайомий.
    а в таких випадках він дає гривню і бажає щасливої дороги. чомусь ніхто не піде і не віддасть пять копійок коли колонка перелиє. а так буває теж досить часто. Привичка?
    Що ви такі наївні, там зовсім інщий заробіток в операторів. І до вас в кишеню ніхто не лізе і бензин не розбавляє. А якщо і розбавляє то тільки ослячою сечею, щоб машина їхала як ракета.

11. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    За революційні ідеї слава тобі добрий CheFISH, от і підніми ту тему, коли вже той УХ настане, а то по клавішах кожен гаразд клацати а на ділі то кака-була-кака-стала.

Про погану якість бензину накатали вже 13 сторінок, хтось чогось домігся?

Стосовно мого випадку- я побачив, оператор погодився , бензин долили, проблема вирішилася за 5хв, зійшлися на збої компютера.Попередив про свій випадок тут.

Отримав відповідь,що я зробив з себе лоха, попрошу нелохів відчитатися про їхню проведену роботу по покращеню якості пального і ставлені до клієнта, аргументи бажано підтверджувати документами- зразок заяви,результати експертизи, сума моральної компенсації ітд... Кожному хто надасть такі документи поставлю 10 плюсів.

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Круто, може краще руки зразу відрубувати?
    Може я наївний оптиміст але кожен з нас несвідомо в чомусь помиляється, а тут зразу заява-з роботи-розтріляти.

А там в того оператора дома хвора дитина, вагітна дружина і паралізована мама, всяке буває, може через ті біди його увага була розсіяна і через це і зробив помилку. Чи я докорінно помиляюся?

13. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дійсно, оператор тут другорядна людина! Його призначення на заправці це - брати гроші і клацати по клавіатурі для включення колонки, а самою настройкою колонки він явно не займається тим більше на таких модних заправках. І на мою думку головний офіс в курсі про якість і доливку бензину! А на рахунок директорів заправок, мені відомо що їх і так міняють, як шкарпетки.

14. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    хммм. Макар! нічим не хотів тебе образити. АЖ НІЯК! Вибач, якщо в тебе склалось таке враження.

Просто, коли мене дурили на ОККО, я повідомляв Центральний. ефект був. і це варто робити всім. Повага повина бути до себе і до інших. Роботу цілої мережі і заправок поокремо -- частково знаю з середини... банальних помилок там бути не може...

і ще раз. не сприймай все настільки особисто. тема болюча і стосується всіх

15. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    дуже часті випадки розбавляння бензину водіями бензовозів.

16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Де той ефект? Вже 14 сторінку обговорюємо.

Загалом ,любі друзі, не на тому економимо і не з тих питаємо.

Недолив на 2-4 літри то макс 30грн втрати. Хотів машину міняти ,то по нинішніх цінах я збіднів на 4тис уо + зняти і зарееструвати нову ще 1тис уо, за пів року збіднів на рівному місті на 5тис уо, от така матиматика.

17. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Мені років 5 тому на тій заправці замість 95 бензина залили солярки... шкода чека не брав

18. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    :sad: дуже ти категоричний, Макар!!! Саме обговорюємо!!! Для тебе повторюсь -- я дзвоню на гарячу. Ти перетираєш за свої пару літрів і їдеш -- не думаючи, що після тебе будуть дурити далі. //аналогія: оштрафувавши тебе за проїзд на червоне (не сприймати буквально) ти задумаєшся на наступний раз, щоб порушити правила???

Мені дуже не подобається та твоя "громадьська" позиція. Хоча в багато чому -- ти маєш рацію... Шкода. що більшість несвідомих (через бездіяльності яких мусолимо 14-ту сторінку) користується такими ж принципами і має ту ж! рацію. що і ти. (((((((((

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Не знаєш - не пиши. Якраз оператор тут першочергова людина. Якщо ти замовив 30 л, то він повинен тобі включити 30л а не 26. І колонка тут ні до чого. Навіть якщо тобі в бак не вміщається з замовленої дози 2-3 л колонка деякий час чекає щоб ти долив в іншу тару, або поклацавши пістолетом малою струйкою долив в бак, не встиг - тоді вибиває.
    І як правило всі колонки не доливають (абсолютно на всіх АЗС). Тобто замовив 20л, по лічильнику колонка видала 20л, але фактично недолила грам 150 (це на модних заправках, на "лєвих" на такій дозі може і літру не долити).

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Знаю і пишу! Оскільки не один мій товариш (а навіть тесть) працювали на АЗС.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)