Отакої.....виявляється мені доливають більше, тільки в ті моменти я мабуть не бачу, або ще гірше - коли мають долитись ті 5-10-15, а іноді і 20 копійок, то я , мабуть, сам виключаю пістолет, щоб потім мати до чого домахатись. не нада...не нада....
Як це він не виставляє??? Може окрема машина з "Людьми в чорному" приїжджає і йому виставляє??? Виставляльщікі, блін... Сам не давно бачив - забули ціну на газ поміняти. То оператор в лічені хвилини з допомогою "отвьортки" покрутив колонку (знявши якийсь там кожух) і чуваку залили газ по новій ціні...
Може на ваших заправках оператор - він і заправщик, оператор, і механік ....... в нас є ще таке поняття, як директор АЗС, або ст.менеджер - от вони і колупаються "отвьортками".
Ну капец: 1. Колупання викрутками колонки немає ніякого відношення до того, що колонка не видала замовлену дозу по лічильнику на табло для клієнта. 2. Колупання викрутками колонки проводиться для виставлення дози недоливу (тобто скільки грам повинна ФАКТИЧНО недоливати колонка на кожній замовленій літрі). Поясню ще інакше, щоб було всім зрозуміло - Ви замовили 20л, після закінчення операції заправки на колонці на табло світиться ваша доза 20л і вартість цих 20л у грошах. Проте ці 20л це є показником механічного чи електронного лічильника (залежить від типу колонки). Фактично вам залито в бак в кращому випадку і на нормальній АЗС 19л 800 грам. Хочете самі переконатись - приїдьте на АЗС і попросіть у нач.АЗС мірник щоб переконатись в точносіт відпуску. 3. Дурять в основному в час пік коли на всіх колонках стоять машини. Замоляєте 20л, оператор включає 19 і надіється на то що ви не замітите, так як великий наплив. А якщо замітете - то завжди можна зїхати на збой колонки, торгової системи, хєрову погоду, магнітні бурі, грип свинячий, кризу, жінка зранку не дала і т.д. 4. Справна колонка завжди по лічильнику видає дозу, котру замовлено на торговій системі. Не видає тільки тоді, коли вам не влазиться замовлена доза (тоді друкується чек повернення на недозаправлену кількість), на АЗС пропала електрика, зависла торгова система, оператор перервав операцію заправки на торговій системі (коли побачив що ви сіли в машину і не контролюєте процес). І тільки 1% даю на те, що глюкнула сама колонка. Кому треба - робіть висновки! П.С. Перепрошую шо так багато букв не по темі. Адміни можете видалити даний пост. Метою посту було доказати що дурять як правило оператори-касири.
Мені радять заправлятися в GFC, кажуть в них бензина непогана. Хтось там заправляється? Хотілося би почути об"єктивні відгуки.
Я раніше теж пробував там заправлятися, бо теж так само радили, точно сказати не можу, але була краща чуть динаміка, але не особливо відчутно, можливо через то що тоді в мене був ВАЗ-2103
Пробую заливатися на GFC. вже кілька разів заправився, 95. І помітив що розхід ніби менше став, звук помінявся. Нормальна в них бензина і сервіс добрий.
Так от якщо ти працюєш там то маєш знати що на всіх АЗС колонки управляються звичаним копютером, або пультом на основі компютера. А ще ти напено не знаєш але так є що на 95% всіх АЗС принаймі на Галичині в компютерах стоять емулятори перерахунку.... по простому програма з адаптером призначена для того щоб недоливати бензин. Коли колонка працює(наливає бензин) програма емулятор робить перерахунок інформації яка висвічується на табло. Ще простіше ...коли тобі на табло висвітилося 10л то в бак наляли 9.7 л. 3% - то коефіціент закладенний у програмі емуляторі. Якщо бензин іде в мірник то оператор відключає програму емулятор і все ляється так як треба.
усміхнув :D Все значно простіше - нема там ніяких емуляторів перерахунку. Доза накручується прямо на колонці.
Колонки крутили 5-7 років тому. Ти трохи відстав від часу..))))) Коли податкова приїжджає на АЗС з контрольними замірами то нема як скручувати дозу... а так одним клацанням кнопки і доза нормальна. Коли ти чув що на АЗС когось злапали з недоливом. Таке може бути десь там в глубинці України. У нас компютерщики мають добру кваліфікацію....))))))))))))))))))
Знайомий має службову Таврі....уарега так лиє туда Вог мустанг і Окко пульс каже машинка звіріє і починає ЇХАТИ!!
угу вот працюю і далі відстаю )))))))) взагалі то це перевіряє не податкова а держстандарт, чи то я тут тоже відстав ))))) Повторюся втретє - доза виставляється на КОЛОНЦІ.
тобі судити То моє ІМХО 95 залив тільки раз (один з перших), на ОККО. Так і не поняв за що накинув 5 грн зверху. потім на на УкрНафті --> трохи краще. АНП - тесаме, потім якось на ВОГ (стрийська, виїзд з міста), дорого, але вибору не було - дорого, але дійсно добре. По ВОГівському бензині таки зміг нормально запалення виставити. Отяк от. Пробував ЛУКоіл, середній. Ні добрий, ні поганий. Ще кажуть на Городоцькій (біля приміського) хороша заправка, але я там боюсь заправлятись. ХЗ, на 92 капцю дає як має бути