Хто що лиє в бак

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Solaris, 14 жов 2007.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от тому і не заправляюсь там, хоча дуже навіть подорозі...

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Пробував, пожалів, що спробував. більше не пробую
    Користуюсь ОККО, WOG при нагоді Shell

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    у співвідношенні 1 з 10 друзів хвалить ОККО, решта плюються.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ця заправка була добра для дізелістів, але коли був попередній власник.... Там солярка була після очистки центрифугою для тепловозів... Там всі Неотони заправлялись. Після зміни власника там пішла звичайна солярка.
    А взагалі розмова де добре паливо а де ні немає сенсу. Яку цистерну купили таку і зляли на заправці. Таким чином під одною і тоюж торговою маркою можуть бути зовсім бензини різних виробників. Поки що на Україні найкраща бензина з Лисичанська... найгірша з Надвірної. І хто де купив то і продав. Всі ті шелли мустанги - то пуста трата грошей - це в більшості бензини списані з держрезерву Європейських країн--- термін яких вийшов, або завтра має вийти. У нас як завжди все купляють найдешевше а продають найдорожче. Для порівняння заправтесь в Польщі на Аджіпі і тоді справді відчуєте різницю..... атак то все результат реклами і психологічний настрой.....

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Аксакал

a 100
    Ця заправка була добра для дізелістів, але коли був попередній власник.... Там солярка була після очистки центрифугою для тепловозів... Там всі Неотони заправлялись. Після зміни власника там пішла звичайна солярка.
    А взагалі розмова де добре паливо а де ні немає сенсу. Яку цистерну купили таку і зляли на заправці. Таким чином під одною і тоюж торговою маркою можуть бути зовсім бензини різних виробників. Поки що на Україні найкраща бензина з Лисичанська... найгірша з Надвірної. І хто де купив то і продав. Всі ті шелли мустанги - то пуста трата грошей - це в більшості бензини списані з держрезерву Європейських країн--- термін яких вийшов, або завтра має вийти. У нас як завжди все купляють найдешевше а продають найдорожче. Для порівняння заправтесь в Польщі на Аджіпі і тоді справді відчуєте різницю..... атак то все результат реклами і психологічний настрой.....

6. kobi

kobi Початківець

aveo
    І в мене знайомі почали плюватися від ОККО останнім часом, кажуть бензин вже не такий якісний як колись. Я теж перестав там заправлятися, а колись тільки там бо біля хати. Виїжджав і зразу на заправку.

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Забув додати, 92-й на Шелі з Лисичанська.

8. kobi

kobi Початківець

aveo
    Я тепер заливаюсь на GFC, тільки 95. Перестав експериментувати і все ОК.

9. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    Пару раз залився на GFC, шось не те, ніби пару конячок з-під капоту забрали :) Та і заправки фіг знайдеш. ІМХО у Львові найкраще - ОККО.

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    GFC це той самий Лукойл, зимою дизель був хороший, про бензин не знаю.

11. TrAnce

TrAnce Початківець

Passat variant B4 GT 1994г/р дв.2Е, МКПП
    Бенза такаж як і на Лукоїлі, з великої букви "Г", втрачає потужність, розхід більший, тільки на ШЕЛЛ заправляюсь, в Сокільниках на кільцевій і іменно права сторона, не там де ведмідь, навпроти-що і всім раджу робити!

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Не знаю як де. Живу на Стрийській. Часто заправляв на ОККО на Науковій, не дуже. ВОГ 95 мустанг при виїзді (перед Практікером) ніби краще. Шелл супер, але там рідко буваю. Спеціально їхати за 20-25 літрами щось не хочеться.

13. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Залежить з якої сторони їхати, я їхав від метро то вийшла права сторона. А краща на протилежній стороні?

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    останнім часом тільки 92 на WOG

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    відколи то імпортний бензин став великим "Г"?

тобто на праву сторону женуть бензовоз з хорошим пальним, а на ліву женуть інший бензовоз з "Г"????:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  16. TrAnce

TrAnce Початківець

Passat variant B4 GT 1994г/р дв.2Е, МКПП
    відколи себе пам*ятаю, як там не заправлюся так ніколи авто норм не їде, якщо є сумніви то порівняй, поїзди на цій бензі, і на цій, різницю відчуєш!

на щот сторони із впевненістю на всі 100% вам не скажу, мені знайомий говорив, що тіпа на лівій інколи бадяжать(щось в цьому роді), тому лише права, не експерементував, тому раджу провірене!

Останнє редагування: 6 тра 2010
  17. kobi

kobi Початківець

aveo
    А як можуть бадяжити на різних сторонах, це ж одна заправка, заливають "з одного крану". Якщо вже набадяжили, то зі всіх сторін таке "г" буде. Щось я не зрозумів?:nea:

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Вчора був вимушений заправитись на Укрнафті по В.Великого та що біля вулканізації ближче до Стрийської. Даю 100 вставляю пістолет в горловину і чую пшик повітря дивлюсь на лічильник 5,57грн :) потім пішов бензин і на 99,93 виключився :)
    Ось такі реалії.

ПС потім стало зрозуміло чаму запрвщик так рвався мене заправити:)

19. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Заправляюсь на ОККО - 92, вроді краще ніж там же 95-й, пробував Укрнафту - 95 різниці не відчув.

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    моя вам порада - питайте сертифікати при заправці і тоді предметно доводьте що з одного боку дороги наприклад бенза Дрогобицького НПЗ гавно а з іншої сторони дороги на АЗС того ж бренду машина на бензі Дрогобицького НПЗ валить як на реактивному паливі.
    Так як практично ніодин нафтовий бренд на Україні (крім двох-трьох) немає власних НПЗ а тим більше власних родовищ нафти то закуповують нафтопродукт великими партіями і у різних виробників, а також імпортують з різних іноземних НПЗ. Вот і получається, що заправився сьогодні на АЗС Х і машина летить, завтра знову заправився на тій же АЗС Х і машина тупить. Даже у тих брендів, котрі мають декілька власних НПЗ, якість палива відрізняється через різні технологічні лінії прогонки нафти.

П.С. Мова ішла про мережі брендових АЗС. На сірих АЗС якість палива то як на кавовій гущі гадати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)