Ця заправка була добра для дізелістів, але коли був попередній власник.... Там солярка була після очистки центрифугою для тепловозів... Там всі Неотони заправлялись. Після зміни власника там пішла звичайна солярка. А взагалі розмова де добре паливо а де ні немає сенсу. Яку цистерну купили таку і зляли на заправці. Таким чином під одною і тоюж торговою маркою можуть бути зовсім бензини різних виробників. Поки що на Україні найкраща бензина з Лисичанська... найгірша з Надвірної. І хто де купив то і продав. Всі ті шелли мустанги - то пуста трата грошей - це в більшості бензини списані з держрезерву Європейських країн--- термін яких вийшов, або завтра має вийти. У нас як завжди все купляють найдешевше а продають найдорожче. Для порівняння заправтесь в Польщі на Аджіпі і тоді справді відчуєте різницю..... атак то все результат реклами і психологічний настрой.....
Ця заправка була добра для дізелістів, але коли був попередній власник.... Там солярка була після очистки центрифугою для тепловозів... Там всі Неотони заправлялись. Після зміни власника там пішла звичайна солярка. А взагалі розмова де добре паливо а де ні немає сенсу. Яку цистерну купили таку і зляли на заправці. Таким чином під одною і тоюж торговою маркою можуть бути зовсім бензини різних виробників. Поки що на Україні найкраща бензина з Лисичанська... найгірша з Надвірної. І хто де купив то і продав. Всі ті шелли мустанги - то пуста трата грошей - це в більшості бензини списані з держрезерву Європейських країн--- термін яких вийшов, або завтра має вийти. У нас як завжди все купляють найдешевше а продають найдорожче. Для порівняння заправтесь в Польщі на Аджіпі і тоді справді відчуєте різницю..... атак то все результат реклами і психологічний настрой.....
І в мене знайомі почали плюватися від ОККО останнім часом, кажуть бензин вже не такий якісний як колись. Я теж перестав там заправлятися, а колись тільки там бо біля хати. Виїжджав і зразу на заправку.
Пару раз залився на GFC, шось не те, ніби пару конячок з-під капоту забрали Та і заправки фіг знайдеш. ІМХО у Львові найкраще - ОККО.
Бенза такаж як і на Лукоїлі, з великої букви "Г", втрачає потужність, розхід більший, тільки на ШЕЛЛ заправляюсь, в Сокільниках на кільцевій і іменно права сторона, не там де ведмідь, навпроти-що і всім раджу робити!
Не знаю як де. Живу на Стрийській. Часто заправляв на ОККО на Науковій, не дуже. ВОГ 95 мустанг при виїзді (перед Практікером) ніби краще. Шелл супер, але там рідко буваю. Спеціально їхати за 20-25 літрами щось не хочеться.
Залежить з якої сторони їхати, я їхав від метро то вийшла права сторона. А краща на протилежній стороні?
відколи то імпортний бензин став великим "Г"? тобто на праву сторону женуть бензовоз з хорошим пальним, а на ліву женуть інший бензовоз з "Г"????
відколи себе пам*ятаю, як там не заправлюся так ніколи авто норм не їде, якщо є сумніви то порівняй, поїзди на цій бензі, і на цій, різницю відчуєш! на щот сторони із впевненістю на всі 100% вам не скажу, мені знайомий говорив, що тіпа на лівій інколи бадяжать(щось в цьому роді), тому лише права, не експерементував, тому раджу провірене!
А як можуть бадяжити на різних сторонах, це ж одна заправка, заливають "з одного крану". Якщо вже набадяжили, то зі всіх сторін таке "г" буде. Щось я не зрозумів?
Вчора був вимушений заправитись на Укрнафті по В.Великого та що біля вулканізації ближче до Стрийської. Даю 100 вставляю пістолет в горловину і чую пшик повітря дивлюсь на лічильник 5,57грн потім пішов бензин і на 99,93 виключився Ось такі реалії. ПС потім стало зрозуміло чаму запрвщик так рвався мене заправити
моя вам порада - питайте сертифікати при заправці і тоді предметно доводьте що з одного боку дороги наприклад бенза Дрогобицького НПЗ гавно а з іншої сторони дороги на АЗС того ж бренду машина на бензі Дрогобицького НПЗ валить як на реактивному паливі. Так як практично ніодин нафтовий бренд на Україні (крім двох-трьох) немає власних НПЗ а тим більше власних родовищ нафти то закуповують нафтопродукт великими партіями і у різних виробників, а також імпортують з різних іноземних НПЗ. Вот і получається, що заправився сьогодні на АЗС Х і машина летить, завтра знову заправився на тій же АЗС Х і машина тупить. Даже у тих брендів, котрі мають декілька власних НПЗ, якість палива відрізняється через різні технологічні лінії прогонки нафти. П.С. Мова ішла про мережі брендових АЗС. На сірих АЗС якість палива то як на кавовій гущі гадати.