ROS, Ти краще замовляй всякі різні прибамбаси для маленьких кіндерів. Бо станеш дідом і буде Тобі мотоцик. Ти зараз тільки мрій і тішся про такі мотоцики, бр будеш скоро тішитись в ролі дєдушки.
Назва теми: "Хто що хоче на миколая))" Хлоп відписав: [QUOTE="ROS А я буду щось таке робити, або таке...[/QUOTE] Висновок: "кожен жонатий мужик сам собі Миколай"... :D
)))))))Напевно жонатий вже. І причому, це стандартний набір на Миколая, день захисника Вітчизни, Валєнтіна......Так само як стандартний женский набор - нова шуба, діаманти, і сумочка під колір чобіт ))))
Нагадав собі анікдот! 7 березня, дочка підбігає до тата і питає: - тато, а що ти нам подаруєш з мамою на 8 березня - лінійку - яку лінійку? навіщо нам лінійка? - щоб ви поміряли той х... що ви мені подарували на день захисника Вітчизни Стандартний жіночий набір - це помада і губозакаточний апарат)))))))))))))))
Дарує тільки губозакатку?))))))))))) Він буде мати "втик" чи йому буде "втик"? Це два різні поняття і задовлення від них різні))))))))))))))))))))))))))))
Прікінь!!! І то, причому, на всі свята: валєнтіна, 8 марця, річницю як познайомились, річницю як йому мозги "виношу"....))))) Стабільність))))А я йому на шкарпета і трусєля трачусь...)))))) Єх...і де справедливість на тому світі? Буде мати той "втик" від якого задоволення не буде)))) Уф....:p
Ну значить йому такий бартер підходить - ти йому труселя і шкарпедончики, а він тобі віддає свої мозги... Шалунішкі ))))))))))))
)))))) дарує найдорогоцінніше!!!:p:D Хто на що заслужив.... Трохи є Ну все Carlsson, не флудимо, а то зараз забанять. Тсссссс...........
Він найдорожче а ти йому шкарпедони.... Ех тиииии)))))) Ок... Обявляєм тишу по флуду.... Ато санкції до нас ВВЕДУТЬ
vlad8, перестань пити - святА закінчились !!! Звірся з календарем - березень на дворі, а ти листи до Св. Миколая пишеш... :D:D:D
хочу на миколая - нові форсунки, нові літні колеса, новий бардачок, новий підлокотни, кришки мотора, ланцюг і натягувач, а ще хочу щоб той далбайоб баварець який мені кваттру впарив попав на великі бабки..!