Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Біля мене дві стоянки по 11 грн за добу і там повний аншлаг. Троха пізніш приїдеш - вже нема де ставити. Тоді лишаєш машину на нейтралці і вони її зранку туда-сюда катуляють шоб повипускати інших. Але як іншого виходу нема то люди і на таке погоджуються. Нащастя я проблему зі стоянкою вирішив.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Київ: Від 5грн/добу (150грн на місяць) до 500+грн на місяць за відкриту стоянку в залежності від "козирності" району.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? 25 грн в місяць за гараж кооп. Медик вул. Кульпарківська!
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Враховуючи ажіотаж навколо стоянок через збільшення кількості автомобілів, природньо постає питання, коли ми будемо тримати наші машини на вулиці. Де є межа витрат за стоянку? Хто сікільки готовий платити за послуги по охороні своєї машини?
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Якщо живеш на Кн. Ольги ближче до ЦУМу пошукай місце в приватному секторі (Боткіна). Там гривень за 50 можна домовитись.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Я живу біля Карпатбуду і мені тусувати в той приватний сектор не дуже кожен день хочеться, тому............ Але дякую за пораду;-)
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Стоянка на Кн.Ольги під мостом 10грн./доба, я ставлю на Науковій біля Арсену 6грн./доба. Ближче біля мене є стоянка по 5грн./доба, але природньо місць там практично ніколи нема.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Ого... Я вважав, що Київ буде самим дорогим в будь-якому випадку.... Виходить що ні
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? У Львові дуже щільна забудова і дуже мало людей тримає машини на вулиці, тому ціни високі. А якщо щей модний район, то там і відповідно модна ціна.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? власний гараж на сихові, кооператив ветеранів війни, абонплата 45 грн (УВАГА!) за квартал.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? У Карпатах. І мабудь під прапорами УПА з москалями, тому такі й прівілеї. У спальному районі, там де живу на стоянці 5грн/доба. А до цього, біля 3-х місяців назад було 3 грн/доба. Уроди взяли та й підняли ціну. причому усі стоянки у Запоріжжі.
Відповідь: Хто скільки платить за стоянку (гараж)? Район Эфремова-Київська. 5грн/доба, але будуть піднімати.Доречі ніхто не цікавився, скільки коштує АвтоКАСКО на ваші машини(на сайті СК Універсальної є калькулятор) наприклад в день - на мою виходить 7~8 грн/день.Це так для роздумів