Хтось знає цього Г-3???

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем andrew911, 8 кві 2009.

1. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990
    ну моледець видав)))

2. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Поки немаю на приміті, але як почую, то дам знати.

3. andrew911

andrew911 Початківець

ок, бо туту один хоче мінятися на фабію 2003 рік в універсалі, хуче 3500 доплати, що порадиш????:cool:
    його посилання в мене на сторінці на авто-ріа, підкажіть щось, бо фабію бачив тільки в телевізорі і на зустрічній смузі!

4. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    фабія досить мала
    то клас поло

5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    я про бабію можу тобі трохи розказати!! Якраз тих років, "А якщо коротко то вона ніби зроблена з того що залишилось при зборці Суперба." Економ класу. Фари пласмаса і вже 100 відсотків поцарапані, при косому дощі замокає обшивка задніх дверок салону, сама обшивка такого кольору що зразу треба перефарбовувати, Сідла тверді як на дивані сидиш, багажник через раз відкривається з вулиці в більшості з салону треба відкривати, панель тарахтить, на горбах гримить, Якщо двигун 1,4 16 клапанів то ще трошки їде (для порівняння в неї 55KW.) Якщо двигун 1,2 то тоді взагалі мотоцикл трохциліндровий і двигуни не робляться, а після 500 000 просто викидаїться. Це далеко не весь перелік заводських недоліків які стосуються всіх бабій. Якщо чесно то просто сядь для приколу в неї і подивись обзор, буде враження що ти сидиш в ведрі з болтами.

6. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Андрюха, фабію не бери. Тато мій також хотів фабію універсал, а взяв Октавію. Ти будеш нею незадоволений. Це жіноча машинка. Шукай Г4.

7. andrew911

andrew911 Початківець

Всьо тепер поняв, я в шоці, що ФАБІЯ - це тарантас:shok:
    А Октаха себе як веде, і який мотор в неї самий кращий?
    дізель не мою думку не дуже, хто що знає - поділіться
    так само за Г-4!!!!

8. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Г-4 GTI,або Октавію найкраще брати з мотором 1.8Т(150конів),бувають чіповані,там по різних даних170-190 к.с.Вони,якправило з повним фаршом.

9. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    десь 2-3 тижні тому читав про Фабії в Автоцетрі. З прочитаного не зовсім з тобою згоден. Кажуть нормальний варіант за свої гроші. Двигуни 1.2 - 3циліндри - так вони без капіталки, просто нерозраховані на неї, тобто просто викидають. Рекомендували брати версії чешські, не укр.

10. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Можу сказати, що я абсолютно иншої думки. В кента така, їй 3 роки, пробіг 80 тис. Сидіня зручні, багажник відкривается, обшивка не намока, фари без подряпин, пласмаса також. Мало того я коли за кермо сідаю, просто відпочиваю після своеї, все зручно, красиво і тихо. Двигуна 1,2 для рересування вистача, але в притик. 1,2 до 170 розігнати можна. Гуркіт є в задніх дверках. До цьогу в нього була фабія чешської зборки, та звісно краща.

11. andrew911

andrew911 Початківець

Тобто потрібно шукати чешку з потужним мотором?

12. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    я нікому не навязую свою думку, тільки констатую факт щодо авто, яка не буле в дтп, чеська збірка і 2002 року. Тобто про це авто я знаю точно. Хоч зі сторони вона мені теж здавалась кращою, а оцінити авто може тільки власник, або особа яка дуже в хороших відносинах з власником. Якщо чесно то не кожний власник визнає всі недоліки свого авто, поки не купить інше.

13. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Шукай Октавію з 1.6 Самий нормальний мотор. В батька розхід по комп"ютеру 9 місто, 5-6 траса. 102 коника хватає з головою. 1.8Т тим більше чіповані, вже добре "відчіповані" зі світлофорів і на трасі "в кого більша максималка". 2.0 також нічо мотор, але конструкція застаріла і він масло їсть в нормі. Тато найшов 2003р. чешку, то рідкість, але в неї комлектація краща і сам розумієш "оригінал". Короче шукай шкоду Октавію, але як буде класний Г4 - бери.

14. andrew911

andrew911 Початківець

Шукай клієнта на мою)))):yes:

15. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    Можеш сказати як часто дзвонять і за скільки хочуть забирати?(можна в приват),просто цікаво що зараз робиться.До кризи хотів свою продавати ,а тепер не вийде:sad:

16. andrew911

andrew911 Початківець

вже давали 4800 ,не продав хорчу 5000

17. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    І даремно, зараз продати ой як важко треба було на чомусь середньому зійтись :yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)