Вітаю усіх із св'ятом! Так як ще ніхто не написав, маю честь привітати усіх водіїв із нашим св'ятом, Днем автомобіліста!!! Усім бажаю надійних машин, красивих та щасливих доріг!!!
Капєц-блін!!! :ireful: Що? Знов проспали? Приєднуюся до привітань, якщо нині справді такий великий день!!! Усіх нас тим самим кінцьом - по тому самому місці!!! Зі святом нас, громадяни ВАГ-оводи!!! Але навіть якщо нині не наше свято, а просто день захисту комах, то і з цієї нагоди варто посміхнутися один одному, навіть через форум, і сказати пару теплих слів: піч, вонучі, куфайка :D
Я тоже присоединяюсь ко всем поздровлениям и желаю ни гвоздя ни жезла!!!!! П.С. А день автомобилиста не считается пятницой???????
Хочу привітати вас автомобілісти з професійним сятом, а також працівників дорожніх служб. Нехай на дорогах усе складається як найкраще
я також вітаю вас друзі! Не беріть сьогодні коней своїх, хто ще не перезувся. Дорога слизька уже. краще випийте по 50 ввечері, а зранку на шиномонтажку;-)
І я вітаю Вас усіх зі святом, шановні мої одноклюбники!!! Хай добре все складається в дорозі, Хай Вас залізний кінь не підведе. Хай шлях лиш задоволення приносить, І різна неприємність омине. Машина служить вірно і надійно, І всюди добре й вчасно довезе. Хай ангел охоронець береже Вас в дорозі!!!
Да прибудет с нами давление в шинах, да не загорится лампочка датчика топлива, да отсохнет рука даишника, палку держащая, во веки веков. З Днем автомобіліста!!!