Хлопці, дівчата! З нашим святом всіх нас! Рівної і широкої нам з вами дороги по життю! І зеленого світла для всіх наших починань! Вороги народу вимкнули інтернет, а Чортопхай прорвала облогу і привітала всіх членів Львівського VW Клюбу по радіо ФМ Галичина о 13.00, і навіть замовила пісню Океану Ельзи "911". Шкода, що ніхто не чув Народ! Але ше не пізно налити по кєлішкови! За нас!
Із запізненням, але теж вітаю всіх зі святом! Рівних, сухих Вам доріг, шановні одноклубники, без ям і без оленів, ні цв"ях ані ДАЙців! Хай завжди їдеться спокійно і комфортно! Вчора так і зробила - випила пісят грам віскаря за нас, після якого мене пів дня боліла голова і я зрозуміла, що нефік пити всяку ту інос... іноземну фігню, а пити наш самогон Будьте здорові!
Апну темку.... Вітаю СЕБЕ , і ВАС ВСІХ вітаю з днем Автомобіліста! Успіхів на дорогах, поза дорогами та щоби не траплялись на шляху мінти! Всім УДАЧІ!
Мчать по землі автомобілі, За кермом сидять богатирі, Вам не звикати до дорожнього пилу, Сьогодні Київ, завтра ти - у Львові. З Днем автомобіліста вітаємо, Ні цвяха, ні жезла - кажемо. Щастя, здоров'я і удачі Побажати сьогодні вам хочемо.
Всіх водіїв нашого клубу вітаю з днем автомобіліста! Всюди зеленого світла і хороших та позитивних співучасників руху