Чортопхай! Ти де? Ти у нас сама основна по оргкомітету....Втекла в теплі краї і нема кому привітати друзяку Kindera. Прийдеться мені почати... Юрко, зі святом тебе, з твоїми двайці...! Щоб Ти завжди мав до всього здоров"я, бажання і натхнення, щоб життя дарувало лише позитив і приємні емоції, сім"я любила, підтримувала і тішила, робота приносила достаток а друзі не розчаровували і не підводили, пасат і ланос не ламалися і жеби ти все файно виглядав і не втрачав почуття гумору ні за яких обставин!
ВаУ! Кіндел тиндел Базаю тобі здолов`я, сцастя, соби ти був завсе веселий поцувався молодим як кіндел!
Я тут, тобто, в монастирі в одному гарному місті в Польщі. Щойно прилетіла з далекої дороги, підключилася до Форуму, а тут така важлива справа! Молодець, Elza, що не дала нам всім впасти писком в грязь, а ліцом в болото! Ближче до тіла! Kinder, друже, вітаю з цілого серця. А все, що бажаю, передаю думками. Якраз почалося Богослужіння, а капличка в мене за стіною. То я біжу туди, і знай, що нині молюся за Тебе!