Відповідь: З днем народження, містер САТ тікі без драки! ну я навряд чи на форда поміняю свого гольфа... а от на бмв....
Відповідь: З днем народження, містер САТ Вибачайте за запізненя: Прийміть мої щирі побажання! Нехай твій розпредвал розкручується все більше і більше!!! і кап ремонту довго небуде! Щастя здоровля і всого найкращого!
Відповідь: З днем народження, містер САТ Хаха, вас вже буде менше, я вашого Мар*янчика маленького на мальованому бузковому Форді в нашу команду переманив, за Фольцваген виступить. :mrgreen:
Відповідь: З днем народження, містер САТ Так непомітно минув рік. І знову з днем народження, містер САТ Прикольно, навіть нову тему створювати не треба Всіляких тобі гараздів у житю і на дорогах!
Відповідь: З днем народження, містер САТ Приєднююсь до всіх і плюс торбі ше купу грошей і хмару дівчат!
Відповідь: З днем народження, містер САТ САТ зичу здоров’я, благополуччя, творчої наснаги у твоїй благородній справі. Вірю, що твоє покликання творити добро і справедливість принесе стабільність та процвітання нашій державі. Хай мудрість та мир завжди супроводжують твоє життя, а щастя та любов ніколи не залишають твою родину.
Відповідь: З днем народження, містер САТ Вітаю, хай ніколи не закінчується бєнза в баку, саунд в динаміках і дим з-під коліс.
Відповідь: З днем народження, містер САТ всім дуже дякую!!! ого за таке привітання особлива подяка! навіть невіриться шо я ше тоді писав таке а зара вже зробив це
Відповідь: З днем народження, містер САТ Ну шо скажеш Вітаю, ні гвоздя ні жезла, щоб в тебе завжди і всьо світило і працювало, щоб (ручнік) стояв і гроші були.
Відповідь: З днем народження, містер САТ Сердечно Вітаю друже! Продовження тобі в твому новому проекті!!! І нехай тобі друзі подарують в цю знаменну дату якогось Фольцвагена на згадку :?
Народ!!! У САТа сьогодні Дєньчик!!!!!! Вітаємо!!!!!!!!!! Бажаю бути завжди у хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення задумів в реальність і впевнено крокувати до мети!