З форуму зробили "Ваш магазин"

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Донецкий, 21 вер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Усім привіт.
    Попробую в двох словах....
    На форумі зареєструвався бо шукав одну дуже рідкісну запчастину, доречі і тут знайшов. (усе вроді кльово)
    Полазив по сайті ну вроді так нічого... почитав про ваші зїзди і т.д. і т.п. всі жаліются і навіть не хочется якщо чесно їхати на той зїзд...
    Почитав тему про той знак який хочете поставити в Стрию, дійсно класно, але дуже довго тягнется...І тут попалось, що допомагаєте дітям сиротам і їздите в притулок до тварин, теж не просто так я думаю.
    Так от вирішив тільки дороблю свого пасатіка і обов"язково приїду. Приємно бачити людей які роблять добро !!! Думаю вам не тільки пожати руки, але в подальшому допомагати і кидати свої ідеї.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Спочатку нехай такий самий кривий палець зробить...)))))))
    Якщо серйозно то всякі розмови і дії по благодійності добрі і потрібні, але не забуваймо що клуб автомобільний і тематика ідей на автомобільну тему буде по суті. Всякою іншою благодійністю займаються інші клуби і фонди. І справа не в президенті чи премєр міністрі клубу... люди обєднуються навколо ідеї і втілюють ідею в життя. Якщо ідея не цікава чи ніяка то і не буде нічого. А для ідеї потрібен двигун, який заразить інших своєю ідеєю.... і ніякий президент чи премєр міністр клюбу цього не зробить.... адміністрація є для координування дій.

• Подобається Подобається x 1
  3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    А що тут казати, треба просто робити, а не полеміку тут розводити!!!
    Хто за - тут пишіть, з аргументами!!! Хто проти - теж!!!!

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Десь я то вже чув....
    ага
    помаранчеві казали бандитам тюрми
    а донецькі помаранчевих в тюрми

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Артем, звичайно, хороший пацан, але я думаю ще рано йому :) він ще за гольфа не проставився :)

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Впровадити посаду президента? Я не проти але тільки після того, як мене переконають, що можна зробити на цій посаді такого, що не можливо було зробити не маючи її.

P.S. Вважаю, що такі тематичні гори тексту як у цій темі негативно впливають на репутацію клубу, тому пропоную зробити так:

Якщо у когось є ідеї або пропозиції щодо діяльності клубу, перелічуємо їх тут (дуже прошу мотивувати та пояснювати суть пропозицій). Якщо ж просто хочеться побалакати - у нас є відповідні розділи і теми.

Борімося із флудом разом!

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Артем прискорюй....
    проставляйся за гольфа :)

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На мою думку потрібно зібратись на слідуючий з'їзд і нормально про все поговорити, а то ми будем тут довго розводити "демогогію" чия "коза" і хто її буде доїти.

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    а давайте доведемо справу до референдуму на рахунок розмитнення автівок в Україні!!! Почнемо з нашого клубу!!! Підєднаємо інші клуби, потім увесь загал..
    Насправді тих хто не хоче цього може 3% максимум...
    Це ж ми вирішуємо як нам жити у нашій країні!!!
    ))) - поставив дужки але це не жарт, якщо мене підтримають то готовий класти себе!!!

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    погоджуюсь. мена толку в рангах. потрібно більше підштовхувати існуючу владу "адмінів". потрібно знаходити як найбільше соціальних акцій і приймати в них участь для себе і для реклами клуба.

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А яке саме питання ти хочеш внести в порядок денний референдуму? "Безкоштовне" чи "малокоштовне" розмитнення? В нашій країні є власний АВТОпром, то хтож ланоси купляти буде???

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Тебе це хвилює? ))) мене ні! думаю і тебе)))

"малокоштовне"

скоріше так!!!

найголовніше в тому що через ті їхні закони люди на дорогах у нас гинуть... бо мусять водити 30-40 річні шроти які вже є аварійно небезпечними, і відсутні у них будь які засоби безпеки водія і пішохода!!!

у Европі ж 5-7 річне авто - на яке наш брат молиться коштує зовсім прийнятну сумму грошей!!!

Ну скільки нас будуть розводити...

головне ідея яка болить усім, а ця мабуть всім водіям болить....

Полеміку розвів... Отже я чекаю ще критичних відгуків... Сам мало розбираюсь в законах.... але якщо це реально зробити ( підкажіть з точки зору кодексів... )
    то я готовий переходити від слів до дій... закатати рукава і почати з чогось...
    чекаю на відповіді а далі продовжимо....

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    :D:D:D щодо того що це наша країна можна сперечатися. СЖД

14. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Столько сколько им (тобиш государству) будет это выгодно!!!!
    И из них НИКОГДА в жизни тебе не дадут приблизится к этой проблеме (как для нас)!!!!!!

Насчет членских взносов +1!Но это надо действительно решить на съезде,чтоб приехали те кому это действительно интересно решить этот вопрос!
    Призидент:не думаю что тут, для клуба эта должность вообше уместна!Может масовик затейник: шутка!!!Если серезно просто ряд лудей которые будут этим заниматся(оргонизовывать какие-то мироприятия)!
    Если решать проблему кто сдает деньги кто не сдает их:На той же встречи решить кто это будет делать регулярно как говорил МАРТИНИ и каждый из нас это будет знать,и при коком-то мироприятии ряд привилегий!

Останнє редагування: 26 вер 2011
  15. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    О-ло-ло! Як гарно все повернулось - як завжди почали з пісень (найменування теми), а закінчили "за упокій" (розмитненням і власним автопромом). В найближчому майбутньому пошуком на форумі буде скористатись нереально - тема ніби-то та, але дописи в щось зовсім інше:nea:

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Слушно, тему закриваю як таку, що не відповідає змісту заголовка. Та і навіть якби відповідала, то я, як адміністратор, не вбачаю зв'язку активності в комерційних розділах з проблемами у клубі. Кого цікавить конструктив - йдемо сюди :http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=132051#post132051

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)