(цвірінь цвірінь) пацани я тільки врубав шо ви про шацьк говорите... читаю пости і про синівір думаю.. всьо! клініка а живете в палатках чи бази чи приватний сектор?
В палаточних само прикольніше... Правда я була там останній раз років 7 назад на Гряді по-моєму... То в палатках, особливо великою компанією - САМ КАЙФ !!!
да-да як згадаю своє пластунство... мммммм палатки.. ніколи неказав шо маю спальнік і палатку :kiss3:
там не просто лутше. Там ох..єнно і за..ісь. Музика лунає зранку до ночі і зночі до ранку. Клуби,діско, дівки, БД і т.д. і т.п. Там не має тих пристаркуватих і заздрісних бабусь, який чоловіки не порали з періоду Першої світової війни, там просто Рай!!!!!!!!!!!!!!!!!! що хоч те роби!!!!!!!!!!!!
то можна розміститись частково в хаті і вокруг тієї хати поставити палатки, мангали, машини. Я взагалі- то спати в машині буду. Практіка уже є!!!:kiss3::kiss3::kiss3:
а поконкретніше на рахунок зхарився..... на рахунок км - тобі вже порахували. Якщо пертись через Луцьк - то це150+160+50=360 км в одну сторону, а через Володимир-Волинськ читай нижче. план дій: то вже на місці, але просто класно провести час, відпочити, шашлик поїсти, поганяти на авто, ну там щось придумається. А! ну і ще дівок на шампурік)))))))))))) я вам говорю: У тієї публіки на Світязі буде шок і ажіотаж. Повірте, того року бєлоруси ахали і охали від моєї копійки, що ви самі бачили нема нічого особливого.
Панове, якщо нема ні в кого притензій, я пропоную створити нову тему в рубриці обговорення з*їздів, під назвою поїздка на Світязь. І там все, як кажуть на Московщині - обсосать с усєх сторон єтот вопрос. А то, розумієте. той їде - той мовчить, за те на інших рубриках такий актив. якщо ні, то -- ні. просто логічно тре думати, щайдуть сюди київські гості з ін клюбу, почитають - і да, думка буде офігєнна.:shok: А так - репортаж, фото, звіт, іт.д. і т.п. І хтось нарешті пояснить - як той хлопчина зхарився???? в кожного різні поняття. В мене, як в доктора, наштовхується думка, що спився, згулявся і взагалі на клуб забив. Тож розвєтріть обстановку, плз. Між іншим, сьогодні буду у Львові після обіду....
Думаю про цю поїздку треба для початку поговорити на зїзді. Тому що проблема дуже велика у часі і в погоді.
А почему здесь нельзя об этом поговорить??? Я поднимал на съезде этот вопрос,правда тебя уже небыло, никто небыл против!!! А следуюший съезд будет 19-ого числа,и ты думаеш что за 6-ть дней наш народ быстро соберется и поедет???
Я також питався з самого початку, ніхто невідреагував. Сама ідея класна, треба просто вибрати день коли зможе поїхати максимум людей.
я згідний на 100% тільки я можу приїхати не в суботу так як плануєте а в неділю з ранку і в понеділок до дому но якщо буде багато людей то я думаю що можу і відпроситися або помінятися,просто то тре обрати оптимальний варіант,тобто на початок тре знати хто дійсно хоче їхати ну а потім узгоджувати поміж них коли їдем
В таком случае Я БЫ ПОПРОСИЛ АДМИНАВ СДЕЛАТЬ ОТДЕЛЬНУЮ ТЕМУ НА СЧЕТ ПОЕЗДКИ НА о.Свитязь И ПЕРЕНЕСТИ ТУДА ВСЕ ЧТО МЫ ТУТ НАПИСАЛИ!!! Зарание благодарен!!!!!!!
ОГРОМНОЕ СПОСИБО АДМИНИСТРАЦЫИ!!!!! Теперь НАРОД я бы мог организовать места на о.Свитязь Гряда!!! У меня есть несколько телефонов,НО для этого мне надо ТОЧНО знасть СКОЛЬКО ЛЮДЕЙ ТОЧНО ПОЕДИТ!!!!!!!!!
Значит подобём итоги на данный момент,кто готов поехать на все 100%,это : RomanoProddi Олег М. FasT dunkan ENERGY ROS Ну и Я конечно!!!! Если я все правельно понял!!!!