З"їзд на Шацьких озерах

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем RomanoProddi, 3 чер 2009.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    (цвірінь цвірінь) пацани я тільки врубав шо ви про шацьк говорите... читаю пости і про синівір думаю.. всьо! клініка :morning1:

а живете в палатках чи бази чи приватний сектор?

Останнє редагування модератором: 11 чер 2009
  2. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    там практично палаточного городка вже немає, на базах!!

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    ЕСЛИ ГОВОРИТЬ ПРО ГРЯДУ:yahoo:там лутше!!!!

4. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    В палаточних само прикольніше... Правда я була там останній раз років 7 назад на Гряді по-моєму... То в палатках, особливо великою компанією - САМ КАЙФ !!!

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    да-да як згадаю своє пластунство... мммммм палатки.. ніколи неказав шо маю спальнік і палатку :kiss3:

6. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    :D а в мене спальнік двомісний і палатка!!! ги-ги

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    там не просто лутше. Там ох..єнно і за..ісь. Музика лунає зранку до ночі і зночі до ранку. Клуби,діско, дівки, БД і т.д. і т.п. Там не має тих пристаркуватих і заздрісних бабусь, який чоловіки не порали з періоду Першої світової війни, там просто Рай!!!!!!!!!!!!!!!!!! що хоч те роби!!!!!!!!!!!!

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    то можна розміститись частково в хаті і вокруг тієї хати поставити палатки, мангали, машини. Я взагалі- то спати в машині буду. Практіка уже є!!!:kiss3::kiss3::kiss3:

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Тут так жваво поїздку на Світязь обговорюють. На 100% впевнений, що наврят чи хтось поїде :).

• Подобається Подобається x 1
  10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    а поконкретніше на рахунок зхарився.....
    на рахунок км - тобі вже порахували. Якщо пертись через Луцьк - то це150+160+50=360 км в одну сторону, а через Володимир-Волинськ читай нижче.
    план дій: то вже на місці, але просто класно провести час, відпочити, шашлик поїсти, поганяти на авто, ну там щось придумається. А! ну і ще дівок на шампурік)))))))))))) я вам говорю: У тієї публіки на Світязі буде шок і ажіотаж. Повірте, того року бєлоруси ахали і охали від моєї копійки, що ви самі бачили нема нічого особливого.

11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Панове, якщо нема ні в кого притензій, я пропоную створити нову тему в рубриці обговорення з*їздів, під назвою поїздка на Світязь. :cool:І там все, як кажуть на Московщині - обсосать с усєх сторон єтот вопрос. :hi:А то, розумієте. той їде - той мовчить, за те на інших рубриках такий актив. якщо ні, то -- ні. просто логічно тре думати, щайдуть сюди київські гості з ін клюбу, почитають - і да, думка буде офігєнна.:shok: А так - репортаж, фото, звіт, іт.д. і т.п.
    І хтось нарешті пояснить - як той хлопчина зхарився???? в кожного різні поняття. В мене, як в доктора, наштовхується думка, що спився, згулявся і взагалі на клуб забив. :russian_ru:Тож розвєтріть обстановку, плз.

Між іншим, сьогодні буду у Львові після обіду....

12. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Думаю про цю поїздку треба для початку поговорити на зїзді.
    Тому що проблема дуже велика у часі і в погоді.

13. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А почему здесь нельзя об этом поговорить???
    Я поднимал на съезде этот вопрос,правда тебя уже небыло:blush:, никто небыл против!!!
    А следуюший съезд будет 19-ого числа,и ты думаеш что за 6-ть дней наш народ быстро соберется и поедет???

14. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Я також питався з самого початку, ніхто невідреагував.
    Сама ідея класна, треба просто вибрати день коли зможе поїхати максимум людей.

15. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    я згідний на 100% тільки я можу приїхати не в суботу так як плануєте а в неділю з ранку і в понеділок до дому но якщо буде багато людей то я думаю що можу і відпроситися або помінятися,просто то тре обрати оптимальний варіант,тобто на початок тре знати хто дійсно хоче їхати ну а потім узгоджувати поміж них коли їдем

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тому що ця гілка для львів'ян. А на форумі львів'ян тільки половина.

17. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    В таком случае Я БЫ ПОПРОСИЛ АДМИНАВ СДЕЛАТЬ ОТДЕЛЬНУЮ ТЕМУ НА СЧЕТ ПОЕЗДКИ НА о.Свитязь И ПЕРЕНЕСТИ ТУДА ВСЕ ЧТО МЫ ТУТ НАПИСАЛИ!!!

Зарание благодарен!!!!!!!

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    ОГРОМНОЕ СПОСИБО АДМИНИСТРАЦЫИ!!!!!

Теперь НАРОД я бы мог организовать места на о.Свитязь Гряда!!!
    У меня есть несколько телефонов,НО для этого мне надо ТОЧНО знасть СКОЛЬКО ЛЮДЕЙ ТОЧНО ПОЕДИТ!!!!!!!!!

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Підтримую на 100%. Давно збирався по справах на Світязь. В 2008 був аж 4 рази. Компанією цікавше!

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Значит подобём итоги на данный момент,кто готов поехать на все 100%,это :
    RomanoProddi
    Олег М.
    FasT
    dunkan
    ENERGY
    ROS
    Ну и Я конечно!!!! :)
    Если я все правельно понял!!!!

Поділитися цією сторінкою