З"їзд на Шацьких озерах

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем RomanoProddi, 3 чер 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я буду на Світязі 27.06. під обід. Виїзд 26.06.неможливий із-за сімейних причин. На Гряді незамовляйте на мене місце, на Світязі маю особняк, але долучося до клубчан ЗРАЗУ ПО ПРИЇЗДІ.
    П.С. 27.06. відкриття плавального сезону в Шацьку
    П.С. 1. ХОЧУ СОНЯЧНУ ПОГОДУ!!!!!!!!!!

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я також. і дівчат, дівчат, дівчат..................

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    При загаряльній погоді я на Світязі!!!

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    на погоду все і розраховуэться. якщо погана- то я навряд чи буду, бо там тоді тільки пити водку і дэвок ганяти, більш нічого.
    заграв вже той дощ

5. TimberWolf

TimberWolf Новачок

Skoda Octavia
    Вітання від Шкода Клубу. Я ось теж зібрався на вихідні в Шацьк зкомпаніює, правда лише на своїй машині. Шег(мій давній друзяка) розповів що ви теж збираєтеся:) Можна було б і збірною поїхати:) Є таке питання: "Якщо ви їдете, і у вас є вільні місця в машині, чи не могли б ви ще когось взяти, а то в нас компанія велика, а машина маленька((" ;)

6. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    я то палюбасу їду.. чесно кажучи незнаю де я тама буду але точно на Світязі))) де кого шукати теж незнаю..але знаю що я десь в селі на хатах буду)) там від тих хат десь кілометр шагать тоді прийдеш до бази , там діти відпочивають і там ще чуть пройти і над дорогою базар)) вот там десь я буду відпочиватитуди їду автобусом якраз на три дні при будь якій погоді))) такщо якщо побачу фолькси з наклейками, буду падати на капот і сміло жати руку :cool::hi:

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я так зрозумів що кожен їде окремо і при можливості вже на Шацьких ми зустрінемся. Варіант непоганий - на крайній випадок можна обмінятися телефонами.
    Так як в мене бажання їхати все ще є, можеш скинути телефони тих варіантів ?!

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    погодка нарісовується....... клас.
    адміни, а можна зробити зверху список, хто їде і так щоб там добавлятись можна було б, а то х - поймеш хто буде

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    так не можна, добавляйтеся собі нормально, а той хто організовує точку, хай постійно дає оновлення списку

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    народ!!!!!!!!!!!!!!! оновляйтесь
    в четвер останнє оновлення!!!!!!!!!

11. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    а де точка?? то??? йопамать каго куда шукать??? я чо буду весь Світязь обплавувать??? і ваше як хто доїжає до місця??? мо по машинам будем орієнтуватись?? але я на автобусі(....

12. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Я предлогаю просто обменятся тел, и просто по приезде созвонится и встетится уже по месту!!!!

13. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Мені здається секрету в номері мобіли ніякого немає, а наша "кулька" тісна. Всяке буває в дорозі і заодно будемо знати одноклубників. Почну:
    1.ROS (Ростислав) - 80677145808

Останнє редагування: 23 чер 2009
  14. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Я (Костя) 8-066-79-59-352

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

3. Олег 8-097-921-46-78

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Роман :dance2:
    8-066-079-85-22
    пі.сі. але на вихідні грози передають. всерівно їдемо???
    щоб не було попандосу

17. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    хлопці вибачте но не зможу я собі нову машину придбав і зараз з грошима напряг навіть на зїзд не зміг прибути,зараз стану трішки на ноги тоді буду з вами,вибачте не гнівайтеся,на наступний зїзд прибуду но на озера не зможу поїхати,щей малий захворів на вітрянку

18. TimberWolf

TimberWolf Новачок

Skoda Octavia
    80688440434 - Вовка
    П.П.С:Я дивився прогоз, якщо йому вірити то як раз субота-неділя сонце:)

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    маж зєльонкою і частіше!!!!!!!!!! а машина то яка? В4???

20. ENERGY

ENERGY Місцевий

Так, дійсно - яка машина, надіємся надалі фольц?
    На Шацькі я їду. Вирішили їхати двома машинами, назбирав 10 чоловік. Вирушаю в пятницю зі Львова в годині 17*00-18*00. Напевно на Свитязь, хоча хочеться на Пісочне. Наразі все впирається в погоду і більш-менш нормальне місце для ночівлі, поназбирував телефони - завтра буду шукати "дешево и сердито" ))) Може хтось має якісь контактні телефони, буду дуже вдячний в допомозі, бо особисто туди їду вперше!
    На всякий випадок беру палатки, але надіюсь до цього не дойде ))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)