І потім ти їдеш далі, а він продовжує свою чорну справу. Також далі До речі, до захисників пішоходів. Пішоходи не ходять тими тротуарами, вони ходять по дорозі. Тому не розумію, навіщо чистити тротуари за рахунок водіїв та доріг, по яких вони їздять, якщо пішоходи все одно воліють ходити по дорогах. Сьогодні неодноразово таке бачив. І це також не вихід з положення. Спробую робити як це каже scirocco. З відео фіксацією. Але я поїду, а він далі буде кидати сніг. Українська щира натура
Ну таваріщі! Не можу вас не привітати з цим чудесним днем))) Хто зранку встав той сніг вже бачив) Всі перевзулись вже?))) Мене не питайте, мені срать)) В мене кватро))
Я вже в повному "обмундировании". Зимова резина і на колесах і на ногах. Машина гірше не стала їхати (все одно йде до зими, а зранку дзеркало можна хапнути якщо не перевзувся, бо мінус в ночі забеспечений) і ногам гірше від тепла не стало. Так що раджу все таки перезуватись, незважаючи на всякі прогнози... ЗІ. Снігу зранку не бачив, але дверка і дворніки підмерзли
в сплячку не в сплячку, але зимою менше їжджу, це факт. сьогодні на виїзді з міста бачив бусік з реєстрацією АТ (івано-франківськ), то в нього весь передок був заліплений снігом, в номерах тільки перші букви реєстрації було можна ледве роздивитись, видно, що з траси, і там зима настояща.