поплюй три рази через ліве плече, а потім постукай по дереву, після того 3 рази перехрестись і проси прощення у Всевишнього за блудні думки свої))))))))):D Гостра Респіраторна Вірусна Інфекція. - ГРВІ сьогодні проявились нові симптоми, так що то не ГРВІ, а трахеїт, а точніше - трахео-бронхіт. це тккож не венеричне.))))))): Мартіні нормальний дядько, не забанить (може). і пишемо ж в рубриці Простофорум, а не КПП, Двигло і т.д)))))))
Та то офігенний форум, на ньому можна багато про свій підвид взнати))) А коли взнаєш нік своєї дівчини(жертви) то можна там собі так прогнати(розвести на щось))))))))
ААА!!! Роооммааа!!! Краще було б ГРВІ!!! ржу ))))))))) можна його по різному розшифровувати! наприклад Гіпер Рвучий Вагівський Інжектор :D :D :D :D а ТРАХеїт??? Ну як з ним можна на люди виходити???? ЖЖЖАААХХХ!!! І мої СПІВЧУТТЯ!!! Таку красу пропускаєш! ВО! А Сіко не пропускає )))))))))) ше нам показав!!! ЖУТЬ! я ОХ==... Хоча вчора їхав в МЕТРО було все чудово, а назад за хв 20 -- точно така дорога. все засніжено... я в шоці. А шоб без БАНА -- то давайте всі хором і дружно!!! МАРТІНІ -- ХОРОШИЙ (тричі) :dance: :gamer:
В Києві все ще літо P.S. з 9 сторінок теми 8 флуду. Давненько такого не було, бачу пора проводити варфоломіївську ніч. Покищо маєте по попередженню за флуд.
Я зараз хворію, але вирішив покататись і перевірити гуму, машину... Навики відновити... СЛИИИЗЬЬЬКООО ... але... знаєте -- якось настрій покращився, коли засніжено! З другим СНІГОМ! =)
А мене пре в таку погоду їздити)) Помаленьку))) Сніг під колесами рипить)))) Завіває, все біле))) Кайфово якось))
Луцьк мля перемітає не на жарт. Машинку вже загнав в стойло. там тепліше буде їй)))) ну на... обіцяють цієї ночі до 20 ГРАДУСІВ!!! морозу. халепа.
я перепаркувався на газон. а то стоїть під хатою, на схилі, ще й на повороті... Шось не хочеться, щоб моїй масі задок хтось пом'яв... Шег! їздити БОМБА! щойно їздив в магазин (взагалі-то нафіг не треба було в той магазин, але лишня причина сісти за кермо ))))))))))))))) ЮХХУ!!!
А я щойно їхав додому, так собі від душі легонько подріфтував на майданчику перед воротами личаківського цвинтаря Там хороша бруківка під снігом, так душевно покрутився, хвилин 10 не міг відірватися від тої забави