Забірник воздуху підключиний до впуск колектора.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Dima23, 18 кві 2012.

1. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Я з тобою згідний, просто дехто цю систему описав трохи по іншому

От я і пояснював, що ця система ніякого "спеціального" охолодження від кондюка не має.

2. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    побачив , дякую,але система яку бачив я в нерозібраному вигляді напряму підходила до корпусу фільтру, але судячи з фото ця ситуація є непроблемною,і можна все нормально зробити.Дякую за фото зявилось розуміння картини.

3. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Читав в якомусь журналі про колд інтейк. Там описували як на форд фіесту ставили нульовик-вставку в штатне місце фылтра, а потім нульвик з к.і. робили заміри на стенді. То вся фішка колд інтейк полягає в тому, щоб винести забор повітря подалі від гарячого двигуна. В даному випадку виводили патрубок з фільтром до переднього бампера, але прямого потоку зустрічного повітря там не було. Заміри на стенді показали, що нульовик з к.і на 50% (точно не пам'ятаю) більше потужності додав ніж нульовик встановлений в штатний корпус.

4. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    якщо мутитиму таке то треба під забірником зробити масляний фільтер або цей нульовик перед стандартним фільтром, щоб всякий хлам не попадав в моторю.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    От любителі посперечатись... Ви коли небуть чули про інтеркуллер. от інтеркуллер разом з усіма фільтрами патрубками наз Сould air intake system, сам інтеркуллер є радіатор. А є системи охолодження без радіатора, тобто без інтеркуллера і якраз М-ка для БМВ їх і робила. І йшли вони тільки на турбовані версії, що дізель що бензин. А тещо ви називаєте нульовик це є air intake... і він може бути як сам по собі так і в системі охолодження повітря
    ПС. Взагалі тут уже багато умовної термінології... кожний автор фактично сам визначає що він розуміє під термінами через те в різній літературі по різному трактуються всякі розмаїті технічні штучки.

Останнє редагування: 20 кві 2012

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)