Заборона ксенону в Росії

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Vova$, 2 бер 2010.

1. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Ксенон в рифлених фарах на жодному стенді не виставиш так як треба,тай на гладкій без лінзи думаю теж

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Цікава статєйка, як на мене ....... звичайно про ксенон

П.С. Власників ксенону прошу помідорами не кидати, інфа для загального розвитку, може буде комусь цікаво :D

• Подобається Подобається x 1
  3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
  4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Наша проблема в тому що в нас нічого не відповідає стандартам(дороги, освітлення, гайці, і т.д.) невже комусь не вистачає світла на сухій дорозі(для туману є протитуманки)? А на мокрій летить від спереду їдучої машини така грязюка що хочеться поставити прожектор, от і ставлять ксенон. Якби ми проходили ТО по всім законам то авто які старші 5-10 років його б не пройшли. В мене кузов частково підфарбований(інший відтінок, але червоним), та має царапини то на нього нехотіли навіть дивитися до тих пір доки не подзвонив гайон і не сказав що все гуд. В нас дибільні закони!!! Чому я неможу поставити собі ксенон(чи газ, чи протитуманки, чи ще щось) на СТО з ліцензією? Я згоден коли на таврії стоїть ксенон і він світить куди завгодно але не на дорогу то його просто на місці потрібно знімати, але дай волю нашим доблисним гайцям то вони й за чехли на кермі будуть штрафи виписувать!

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    чомусь протитуманками користуються переважна більшість тоді, коли його нема. режим називається "Кожен вечір". При чому, навіть у місті ганяють з тими протитуманками, то яка може бути мова про заборону того ксенону, коли дайці не ""уть навіть за ті туманки???

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ой правду кажеш... ой правду :sad:
    Але є одне але
    19.5. Протитуманні фари можна використовувати в умовах недостатньої видимості як окремо, так і з ближнім або дальнім світлом фар, а в темну пору доби на неосвітлених ділянках доріг — лише разом з ближнім або дальнім світлом фар.
    Оскільки в нас фонарі світять раз через раз то іпати водія за туманки не получиться.

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    чому не можеш, навіть бі-ксенон поставити можеш і не обовязково на ліцензійній станції а у сертифікованого "вуйка Стьопи" з сусіднього гаража, і пох. що він буде в твоїх рифлених фарах світити аби куда і сліпити зустрічні авто - ти ж не на Таврії!!! Можеш навіть сам його поставити. Але попробуй но з тим сертифікованим ксеноном перетнути хоча б кордон з Польщею, або попастися польським поліцаям з тим ксеноном. Тому не треба шукати оправдання колгоспному ксенону (хєрові дороги, тупі закони, "вумні" гайці, глобальне потепління і т.д.). Чому ж ми для прикладу не взуваєм правий чобіт на ліву ногу а лівий - на праву? Не зручно, але ж якщо захотіти то можні і так надіти. То чому ж тоді ліпимо ксенонову лампу в галогенну оптику???
    Все вище викладене ІМХО.
    П.С. Вже навіть в москвичі почали ксенон тулити, сьогодні вертався з Буковеля їхав мені на зустріч. Скажу вам відчуття не з приємних, і це враховуючи що на дворі сутеніло і сніг валив, а щоб вночі було б??? напевне треба було б зупинятися на обочині щоб з ним розминутися :)

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ги-ги. на ксенон в нєго гроши є. а машину нормальнеу купити - нема))) во народ дає...

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну і баловані ви стали, куме. чесно сказати, катаюся уже 6 років по 140 км щодня (сам знаєш про шо я) і не осліп ше слава богу. і повір мені, всякого вже бачив. так шо тримайся, не здавайся всяикм москалям....))

10. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене стоїть нова оптика(з прозорим склом, але здається не під ксенон!!!, хоча замовляв під нього), коректор фар(до цього не було, купив і поставив). Тому якщо виконувати елементарні вимоги, то я вважаю що можна його поставити. Звісно засвіти є, але від нього вже не відмовлюся:), фари відрегульовані, якщо рухаюся в пробці то коректором опускаю фари(так краще видно ями), а якщо рухаюся по окружній то виставляю на нормальний рівень.

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    За два роки користування ксеноном зустрічні авто ніразу не блимнули, значить все відрегульовано добре, коректор і омивач є. Але, коли в законі припишуть як в Росії, тобто Автокоректор!, Лінза!, Маркування спеціальне! то тут не викрутишся..

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    дуже часто, навіть знаю по собі, зустрічні не моргають фарами ""рифльонним ксенонщикам"")))

причина
    1. моргнеш - воно тобі тоже моргне дальнім. тут при його ближньому ніц не видко, а як дальнім дасть - взагалі заміна обох очей)))
    2. народ думає що то якась "очєнь крутая інамарка" і смисл??

13. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    в місті я не використовую їх правда
    але за містом вони дуже виручають навіть коли нема туману ю
    перед авто зразу все прояснюється ближнїх фар не вистарчає

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    може просто фари треба помити? або опустити з неба на землю?)))
    не їздив і не їзджу.
    причина проста -
    - нічого подібного. починати треба з себе, в Польщі попробуй ввімкни протитуманки просто так, або дальнє в якомусь селі - зразу пару сотень злотих штраф + бали.
    офф - ги-ги)) скоро прожектора з футбольних полів ставитимуть, так що ксенон згадуватимемо як ностальгію))

15. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Так в Бори не рифлені фари ))

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Нерефлена фара - це ще не привід ксенон в неї ставити!

17. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Просто ставити ксенон не в призначені для цього фари -це вирішувати свої проблеми за рахунок здоровя або життя інших. Я також рідко моргаю ксенонщикам які сліплять на ближньому, він же на габаритах не поїде ))) - плюс мені ше дальнім моргне.

• Подобається Подобається x 2
  18. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну хз вроді фари виставлені вершки дерев не освітлюють
    та й мию їх перед кожним далеким плаванням за місто
    я не кажу що оптика в мене ідеал але нікому мої туманки не заважають а мені так зручніше...
    нічого тут зазорного не бачу

19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Штатне світло мене не влаштовувало, ксенон задовільняє на всі 100%

20. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)