Заборонити!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Бейліс, 7 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Відповідь: Заборонити!

Це все дуже класно, але як на мене, то не можна ставити знак рівності між дисконтною карткою і карткою члена клубу:-( .
    Тому підтримую те що писав в іншій гілці Саша, в цій Петро, Остап, Дюк, Піонер. Для мене істина така: картки клубу=член клубу=членські внески на розвиток і пітримку клубу.

• Подобається Подобається x 1
  2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

і який продаець з тим бавитись буде?
    підтримую шоб вільно картки не продавались

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Про членські внески знаю з власного досвіду, оскільки на роботі я є "казначеєм" редакційної профспілки. При тому, що всі працюють щодня разом, в одному будинку, збір членських профспілкових внесків (по 5 грн в місяць) нагадує скоріше стягнення податків, за кожним доводиться ходити, нагадувати, люди умудряються накопичувати борги по 3-4 місяці :) А що вже казати про наш клуб, в якому всі працюють і живуть в різних кінцях міста, на з"їзди приїжджає невелика частина, хтось через раз, хтось раз на квартал. Доведеться вести строго відомості, і знову ж таки щоразу кожному нагадувати і тд. Не чесно буде, коли платить частина, а користають всі. Словом дуже це напряжно. То треба придумати схему, за якою сплата внесків буде обов"язковою і максимально простою.

До речі, чув, що є така схема, що можна класти гроші на банківський рахунок через смс. Тобто відкриваємо рахунок, і щомісяця (а кому не шкода то й частіше :) ) кожен учасник відсилає смс на певний номер і таким чином сплачує членський внесок. Хто вкурсі , якщо це правда, то як можна таке замутити, де, і скільки то коштує?

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Довго утримувався відповіді, але...
    Справді я Підтримую Віталіка Авсела. Ми запровадили дисконтну картку чи картку клубу чи 2 в одному?
    Якщо дисконтну то все гут, якщо карту клубу то моя думка, вона стосується власників Фольцвагенів. Навіть якщо є люди, котрі приходять в клуб і дуже прошу, але мають в наявності інше авто а ніж Фольцваген то їм давати картку на кшталт "Гість клубу" з іншими знижками і привілегіями. Ну як членську карту клубу продавати усім хто тільки готовий вивалити по 30 гривників, ну треба поважати себе, клуб і мабуть традиції доброго народного бренду.
    Діло якщо ми вматлошили гроші на картки і нам їх треба продати то вже інша тема, ну але не в образу тим хто насправді старався, вклав сили, нерви, гроші і час. Але як на мене треба було піти іншою політикою, наприклад нам старожилам чи активним скинутися по 300-500 грн і потім нові члени клубу би купували з "абщяка" нам пропорційно повертаючи вкладені гроші, або на прикладі подібної схеми, а не політикою хтось вклав а тепер різко повернемо вкладені гроші продаючи картки усім хто бажає.

5. Avsel

Avsel Місцевий

100 %

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Панове, прошу викласти аргументи, чому ви проти розширення клубу, чому не хочете щоб долучалися нові учасники? Невже 5-6 машин на з'їзді це нормально? У нас ще навіть нема жодного Туарега! Невже ви хочете зупинити розвиток клубу? Невже не розумієте, що при обмеженні залучення нових людей ми скоро з ведучого клубу у Львові і взагалі на Західній Україні перетворимся на шайку пациків і з нас буде пертися форд-клуб? Звідки стільки жадності? Та пригадайте хоч я ми всі потрапили до клубу! І уявіть, якщо ми би з Мартіні називали всіх "гостями клубу" а самих "членами"... Думаю, що нас би всі після того і називали би тільки "членами". Зрештою ітак всі розуміють, хто є старожил а хто новожил. Через 5 років ті, хто долучиться 2007-го будуть старожилами. Ну загляньте хоч на рік у майбутнє! Будь-ласка!

7. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

як скажуть адміни нехай так буду! їхня воля!

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Хай твориться воля адмінська!!!

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я як на мене виклав чітко і конструктивно.
    Пане адміне перечитайте ще раз мій коментарій.
    Я акцентував на членах клубу тільки тих хто володіє автом приватним чи батьківським чи дружини марки Фольваген, а не тих хто приєднався останнім.
    Давайте будемо в протилежному випадку називатися клубом любителів круглого колеса, а не Фольцваген клубом та ще й Львівським...
    Давайте відкинемо мухи окремо а котлети в другий бік.
    Наприклад якщо я продаю свій любий фольцваген і купую Беху, Шкоду, Ауді чи Мерс, я вважатимуся гістем клубу, але аж ніяк не членом його повноцінним.
    Ну це моя думка!

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Так то нічого ми мого пассата піднімем поставим дуги і буде Таурег:mrgreen:

То я так розумію що той хто прийшов в 2007р. а втому числі і я не являюсь членом клубу:sad: (яж ранше незнав про існування того клубу)

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Кіндер, я не розумію про шо ти взагалі балакаєш? Подивися вгорі сайту , там великими буквами написано, як називається наш клуб. На карточці , доречі, теж написано. І до чого тут взагалі якісь бехи, ауді , шкоди і мерси?

PS Тільки не кажи, що я знову не зрозумів твого гумору :) Якшо це був якийсь черговий загадковий жарт, то 4 речення перед PS забудь :)

12. Avsel

Avsel Місцевий

Таке враження що ми на різних мовах інколи розмовляєм. Та без питань, можу теж бути гостем клубу-це для мене не проблема, просто я не розумію чому ви намагаєтесь назбирати членів клубу заохотивши їх знижкою. Мені ніхто знижок ніяких не обіцяв, але я завжди радий посидіти тут на форумі і приїхати на зїзд (хоча не завжди є можливість). І я зовсім не проти розширення клубу. Просто я проти саме такого методу розширення.
    Давайте розширювати через рекламу якусь, через знайоми, але не через те що "хочез знижку-вступай в клуб". Як на мене це неправильно
    Як на мене, то людина сама має захотіти, і не через знижки.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Клуб має полегшувати життя його учасникам. Запровадження дисконтної програми - це один із найбільших кроків в цьому напрямку і один із найважливіших етапів у розвитку клубу.

14. Avsel

Avsel Місцевий

Полегшувати життя учасникам, а не шукати нових шляхом заохочення їх лише через знижку

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Хто казав таке? Навпаки ми хочемо, щоб ці люди заходили на сайт , приїжджали на з"їзди і також ставали активними учасниками . А знижка - це поштовх. Добре , що ти маєш інтернет, знайшов сайт і приєднався до нас, а сотні людей навіть не підозрюють, що ми існуємо в природі

16. Avsel

Avsel Місцевий

Так давайте якісь плакати чи ще краще календарики зробими (відразу з відміченими датами зїздів). Короче мені не подобається сам факт що людина стає членом клубу за якихось 5 хв. і 30 грн., а не за те що їй подобається ВВ, любить поспілкуватися з однодумцями, дати корисні поради і т.д.. І судячи з відзивів у цій темі я вроді не один такий (мабуть тут уже майже усі такі злі стали до інших??? )

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Не знаю, чи злі чи не злі, але очевидно, шо ми таки різними мовами балакаємо. Ми з Орестом кажем , що клуб треба розвивати, а одноклубники чомусь цього не хочуть, чомусь вирішили перетворитися на якусь VIP-кавалєрку, закритися у своїй тусовці з 10-15 людей і сидіти в П"ятниці що два тижні як в шкаралупі на світ Божий не вилазячи... Я переконаний, що це шлях в нікуди. Клуб мусить розвиватися і в цьому напрямку ми будемо працювати. Те що ти кажеш давайте зробимо плакати чи шось там ше, це звичайно добре, але плакат той нічого не дасть. Клуб потребує крім плаката ще багато чого і це багато чого потребує чималих грошей. І я не впевнений, що 10-15 людей повинні це фінансувати. Це несправедливо. Участь мають брати або ВСІ, хто з того матиме користь в майбутньому, або ніхто. Точніше організатори, які всю кашу рік тому заварили, хай собі мастять голову, що тепер з нею робити. І ми придумали спосіб , що кожен внесе свою частку, придбавши карту.

Абсолютно безпідставна заява, що будь-хто за 5 хв і 30 грн може стати повноцінним членом клубу. Щоб бути ПОВНОЦІННИМ членом клубу, треба не просто володіти прямокутним шматком пластика, але й тримати звязок з клубом, відвідувати зустрічі, наповнювати сайт і тд. Інакше людина ніколи не матиме відчуття, що вона дійсно член якоїсь цілісної спільноти, того відчуття, яке маємо ми з вами. Ну матиме він ті знижки. І що? Вам шкода? Нехай має і створює враження масштабності нашого клубу. Чим більше буде людей з зеленими картками, тим серйозніше нас будуть сприймати. Тим цікавіше буде нашим партнерам з нами співпрацювати. Та й, зрештою, цей картковласник з "масовки" навіть знижками толком не зможе користуватися, оскільки він не буде отримувати щоразу нової інформації про розвиток дисконтної програми. Але користь з нього клуб отримає і йому якусь користь принесе. ЩО В ЦІМ ПОГАНОГО?

18. Avsel

Avsel Місцевий

Для мене істина така: картки клубу=член клубу=членські внески на розвиток і пітримку клубу. Тим більше як я вже писав, ну заробимо на продажі карток суму "Х", а за 2-3 місяці що? Знову щось треба буде продавати? А я думаю що це мають фінансувати усі хто відчуває себе членом клубу.
    А зрештою, щоб не сидіти в шкаралупі, робіть як знаєте, "Хай твориться воля адмінська!!!". Але я не розумію як продаж навіть 20-50 членських карток може кардинально покращити доля нашого клубу. Все що я думав я висловив в дописах у цій темі. Більше про це мабуть писати не буду, якщо я, з ваших слів, не правий:sad: .

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо людина має власну думку - вона вже права. На то і є форум, щоб висловлювати думки і доходити цим до істини.

Невже тобі легше мучити свого пасата ніж запросити кльового чувака ато й чувіху на Туарезі?!

Ні, не правильно розумієш. Цікаво, як народилася така думка?!

Картка ФВ-клубу є в першу чергу свідченням причетності людини до клубу. Ціна картки - це свідчення бажання причетності до клубу, а також своєрідний фейс-контроль. Те, що воно попривсе дає право дисконту - другорядне. От скажи мені прямо - яка тобі різниця, чи людина стає учасником клубу через те, що вона має календарик і знає нинішнє число, чи вона має картку і має до неї ціни в магазині?! Яка проблема в цьому? Проблема дисконт? Та нема питань - 20 дзвінків і всі знижки зняті. Якщо всі за це - я роблю обдзвін, але хоч хтось скаже ДЛЯ ЧОГО!? Блін, а чим плакат кращий за картку!? Ну для мене то готічєская тайна. Чесно.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

20-50 проданих карток долю клубу не покращать , їх легко розьберуть на початку активні і більш-менш активні учасники . А далі ми опинимося в тому самому місці, в якому й були

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)