Заборонити!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Бейліс, 7 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Заборонити!

А тебе цікавлять люди на Опелях, Фордах, Мерсах і Бехах, то навіщо ми тоді "Львівський Фольцваген клуб"?
    Давай змінемо назву клубу тоді...

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я до останньої фрази добавлю лепту...
    проблем жодних, але як на мою думку треба переслідувати ціль яку ми почали - це Фольцваген напрямок.
    А ми карту повішали як на учасника так і на дисконт, на мою думку не дисконтами треба гребсти учасників а якоюсь ідеєєю, для того як би нам не було важко, сісти за круглий стіл братвою (дівчата не ходять до нас), випити кави. порадитися як ми це будемо робити (залучення нових людей).
    Може стриптизерш найняти щоб цицьками тріпали на світлофорах чи інші способи, но на мою думку не дисконт пригребе людей в основному, а ідея і причетність до марки Фольваг.... + хороші люди в нашому клубі.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Якщо чесно, я також не розумію... Нахріна воно їм потрібно? Маячня якась

Юрку, я буду проти, збирай їх деінде

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну блін, і знову - хто ж проти? І яким чином ці всі хороші речі, про які ти тут написав, можуть бути унеможливлені розповсюдженням картки серед львівських власників Фольцвагенів ?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Панове, у нас реальний клуб, реальний форум і реальна тема. Якщо у когось є аргументи проти продажу карток, прошу попунктно їх тут викласти. Якщо ж немає - тему закрито.

6. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Почитав розбіжності в поглядах - вражає.....

Мені здається що вільний продаж карток не сильно збільшить кількість людей в клубі. Просто люди будуть купувати їх як звичайні дисконтні картки. І знати не будуть ні про зїзди ні про клуб, ні про сайт. Просто - знижки. Будуть їздити без наклейок, не будуть блимати при зустрічі. Можливо що хтось з них всетаки прочитає на тій картці що то за клуб, можливо хтось навіть зайде на сайт, а комусь може таки сподобається ідея клубу і він стане одним з нас. Але мені здається що таких буде дуже мало.
    Хоча з іншого боку продавці(власники) хочуть отримати збільшення продажів з тих знижок що вони дають.Тому хоч і серце обливається кровю, що власникам карток можуть бути люди які будуть тільки користуватись знижкою і не будуть мати ніякого відношення до клубу, але все таки я погоджусь з Martini i Scirocco. Нехай продаються.

Коли цей клуб починався, то все було побудовано на ідеології, був сайт, потім зявились зїзди, де ми спілкувались, знайомились, відпочивали, радились і тд. Але схоже прийшов момент коли ми переходим на новий етап розвитку. Розширення клубу, реклама, маркетинг, знижки і тд. Наступний етап ієрархія, клубні внески і розбиття на підклуби (Гольфоводи, Пасатоводи, Скіроководи). Це схоже обовязково в будь-якій організації яка розвивається.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

При продажі карток ми збиратимемо інформацію про покупців, тому запросити їх до участі в клубі буде легше аніж людей з вулиці.

Прошу пояснити, чому проблемою є те, що картки будуть не тільки у десятьох людей? Це українська жаба чи вона має якісь об'єктивні підстави? Прошу перелічити попунктно.

Ми не переходимо на інший етап розвитку, ми просто постійно розширюємся, щоб дати змогу класним пацикам і дівчаткам з нами познайомитися і подружитися. Ми далі будемо робити те, що робили, тільки в більших обсягах і з більшою якістю. Якби не реклама і маркетинг ми би не знали один одного. Якби не розширення клубу ми би ніколи не зустрілися. Ніякої ієрархії, внесків і розбиття на підклуби не планується. Сподіваюся, мого слова достатньо.

8. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Ну хіба я щось говорив про проблеми. І чи я щось говорив про десять людей? І до чого ж там жаба? Ніяк не можу повязати свої слова і допис який ти до них додав.

Радий це чути....

Тобто ти даєш слово що не буде ієрархій , незважаючи на бажання членів клубу? Чи це вже не схоже на ієрархію ?

П.С.
    Ні з ким не збираюсь спорити... І розпалювати тут дебати.... Просто висловив свою думку.

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Питання нахрена іншим власникам авто наша клубна картка то таке, питання акцентувалася не продавати іншим власникам бренду наші картки.

На рахунок братви з цеху я погоджуюся, не треба, але навіть в тому акцент ти не зрозумів, аналог братви з мого цеху це та сама паралель як і власників Тойот, Ауді, Ланосів....

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я маю аргументи проти...
    1. Як істині цінителі бренду "Фольцваген" - не продавати іншим власникам карток УЧАСНИКА клубу, можна зробити ГІСТЬ.
    2. Ніякого розбиття на підгрупи (Гольф, Пасат, Скірокко, Поло і так далі) я думаю в нас не планується і не знаю звідки виникла думка роз*єднання. Немає про шо патякати наразі навіть.

Вот ніби і все.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Брате, тебе хтось ввів в оману і ти вже десятий раз повторюєш ті самі нісенітниці про якихось жахливих ВЛАСНИКІВ НЕ ФОЛЬЦВАГЕНІВ. Ти хоча б на секунду включи логіку свою і прийдеш до висновку, що власнику Тойоти нема ніякого сенсу купувати ту картку, так само як для клубу нема сенсу продавати йому її.

Купівля картки - це свого роду вступний клубний внесок.

Картка дає знижку на запчастини до Фольксваген і на обслуговування машини марки Фольксваген. Ну хіба якшо власник Тойоти причепить на своє авто логотип нашої улюбленої марки, тоді моє серце розтане і я не буду заперечувати проти того, щоб він бу власником картки і був членом нашого клубу :)

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Мені приємно бачити перші прояви конструктивізму.;-)

Ну я не медик, але мені здалося, що фразою:

Ти кажеш про проблеми...

Про десять людей сказав я. Все, що казав ти я використав у цитатах. Нас збирається кожного разу близько десяти людей. Якщо ми не розширюватимемо клубу - стільки й залишиться, а то й поменшає. Про жабу це було запитання. Якщо це не так прошу аргументовано заперечити. Якщо так - підтвердити.

Я даю слово, що не планую впровадження ієрархій. Там ніби чітко написано.

У дискусії народжується істина. Якщо мені висловлять аргументи неправоти боку, який я відстоюю, я без жодних емоцій погоджуся з думкою того, хто заперечує і підтримуватиму більш виважену та колективно обдуману позицію. Щоправда, аргументів тут негусто, тому прошу їх висловити, тільки так ми закінчимо пусті балачки і зробимо щось конкретне.

1. Справді, продавати планується тільки власникам ВВ. Хоча, зізнаюся, якщо до нас на з'їзд приїде хтось на Порші чи Мазератті, у мене не підніметься рука його прогнати :sad:
    2. Дякую за підтримку.

13. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

На рахунок серця і крові, то так - метафора. Проблем нема.

Це не жаба.... Мені не шкода тих карток. Тому і написав "погоджусь з Martini i Scirocco. Нехай продаються."

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Непрогнати, а не продавати картку учасника...
    блін я думаю тему можна закривати, "повітря ганяємо"

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Уррррря!

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Всьо, повітря перекрито, тему зачинено :)

17. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Вільний продаж членських карток

Наперед прошу вибачення в шановних адміністраторів що знову повертаюсь до старого, але просто мене все-таки цікавить думка усіх учасників (як на мене закривати тему не порозумівшись стосовно даного питання не дуже добре). Друзі, висловіть будь-ласка свою думку!!!
    Якщо це нікому не потрібно - можете видалити.
    І ще, термін на голосування - 10 днів. Прошу голосувати

18. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Відповідь: Вільний продаж членських карток

Ги... тут ще може бути 4 варіант:
    -продавати карточку людині, як вже хтось пропонував, яка "заслужила" членство в клубі (буває на форумі або зїздах),
    -а членські внески зробити не регулярні, а під якісь акції, заходи. Хоча я не знайомий з структурою клубу, і основними його витратами - тому думайте самі...

з досвіду: збирання членських внесків марудна і невдячна справа... тебе зразу починають всі уникати))))

19. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

Продавати людині яка заслужила - це не є вільний продаж. Питання стоїть чи Ви за вільний продаж чи проти. Членські внески збирати - невдячна може справа, але давайте ніхто збирати не буде - бажаючі самі будуть здавати і за це їм по можливості добавити якийсь значок з рейтингом по здачі внесків на розвиток клубу. Крім того тій людині яка регулярно буде вносити членські внески якимось чином робити більші знижки.
    Але мене в першу чергу цікавить Ваше ставлення до вільного продажу членських карток.

20. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

Купівля карточки людиною яка заслужила - це її перший членський внесок

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)