Загадка фольксвагеновского ключа зажигания...

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 27 кві 2009.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    бля як ви мене дістали обоє перший допис я робив з мобільного, а в мобільномі в мене нема ні фотошопа ні іншого редактора фото, тому я зразу і нескопіював вам пр. фото, а написав щоб людина зрозуміла.
    покажи мені пальцьом в 2009 році людину яка незнає як виглядає лампочка на цій фото.

2. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ну хто винен що ти не уважно читаєш дописи і сперичаєшся ? Як би ти хоч раз бачив як виглядає чіп іммобілайзера, ти б не писав дурниць і не дивився на батарейку як на одну річ що є в ключі! Там ще пружинка є крім вище перечислених елементів.

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я за батарейку щось писав???? От хто з нас неуважно читає!!!

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Саме краще поїдь ще раз до майстерні ключів, і нехай вони перевірять ключ на наявність в ньому "чіпа". Вони скажуть відразу чи є чіп у ключі, чи немає.

5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Сподіваюсь що власник ключа не такий впертий як деякі юзери і зробить правильні висновки щодо того, де саме знаходиться чіп і гляне на фотку POLа, в якій він виділив чітко і правильно той чіп ( До речі він справді схожий на бочечку і сірий як графіт, бо сірий колір це не тільки світлий колір, але ще і темний )

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Вивішую фотку свого ключа, в якому тільки лампа, без іммо:

Як бачимо, різниця є, тому хай не сперечаються ті, хто незнає.
    Стосовно golf2 в мене взагалі складається враження, шо він постійно з усіма сперечається, не будучи компетентним в предметі суперечки і просто намагається побільше дописів написати.

Останнє редагування: 29 кві 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. li-mit

li-mit Active Member

SKODA OCTAVIA А5
    в правому нижньому куті на ключі є такий маленький прямокутник... - це і є іммобілайзер...
    так що механічний дублікат тобі нічого не поможе...

8. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    всем спасибо за помощь, с иммобилайзером разобрались... теперь вопрос в том где можно сделать дупликат вместе с чипом ?

Этот электрик занимается дипликацией ключей ?

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Боюсь, что ключ с иммобилайзером ты сможешь заказать только на фирменной СТО.

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Ніфіга подібного. Ми ше в 2003році, коли взяли машину, в ній був один ключ. Поїхали в кривчиці, зробили дублікат звичайний, а він не покатив через імоб. Тоді там ж зробили ключ з тим чіпом (~70$) і все запрацювало

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065

12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ні, ні і ще раз НІ!!!
    іммобілайзер - це та квадратна штука (точніше чап до нього, так як сам іммо знаходиться під капотом) штука яка знаходиться справа в протилежній стороні від тої сірої лампочки. спробуй!!! то точно вона!!! той чорний прикол квадратний ВИТЯГАЄТЬСЯ!!!!! і ІММОБІЛАЙЗЕР ТОЧНО Є!!!!!!!!!!

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    хм-м... що за демагогія та розсусолювання, якщо Пол та Маркел вам давно відповіли ?

Вже, навіть, фото є з позначеним чіпом.

п.с. Не женіться за дописами - коефіцієнт корисності зіпсуєте ;)

14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    сорі. мля недодивився... спочатку клікнув на свій +1, і на допис, за який поставили. тому до кінця тему не подивився, мене "трафило" зразу "від лампочок" і тп. і втулив допис. а після допису кота вже не можу ремікснути.

на рахунок того Володі, що я тобі писав - не знаю, чи він то каламутить, але ж я написав його моб.тел - чи не простіше було б йому подзвонити???

15. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
  16. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI
    порадили мені написати на йьому сайті, казали мають помогти....
    тема вроді подібна

Трафунок такий: недавно купив Кадді, брав не нового, 2006р.в. і получився він якось з одним ключом і без ніяких номерків....(

При спробі зробити дублікат, була придбана трьох кнопочна балванка, а от спроба прошити не вдалася (в офіціалів, по їхній версії балванку треба заказувати виключно по номеру кузова, чекати 2 місяці її з бундесу і потім прошивати ше, на все про все получалось десь 3000 грн. і два місяці чекати......) я вирішив трохи зекономити, а тепер незнаю чи правильно....

Увага питання: "Чи може хтось у Львові прошити дану балванку, якшо алекс не зміг?"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)