Те, що на відео, то клейова система. Вакуумом ніхто не тягне вм'ятини. Це так собі люди назвали цю технологію. Клей не дає можливості зробити складну вм'ятину добре. Та й зрештою завжди робота з клейовою системою це ризик пошкодити лак і фарбу, то фактично підняття (витягування відбувається саме за лак). А всім решта скажу просто. Може в Києві і 20-40 гривень за вм'ятину рахують. Хоча це дивина. Але якщо врахувати, що над однією вм'ятиною можна пробавитися години 3-4, залежно від форми і місця, то задумайтеся самі, чи будете ви за навіть 100 гривень стільки бавитися. А ще порівняйте ціну такої роботи і малярки. Здешевлення і демпінг цін просто призведуть до того, що з'явиться багато "самотиків-косячників" які за 50 гривень будуть робити як небудь. Чи може ви не зустрічали як малюють машини? Так жахливо, що видно здалеку фарбовані елементи, що шпатлівка тріскається за сезон. Зрозуміле бажання зекономити і отримати послугу якомога дешевше, але ж є і розумні межі... Дякую тим, хто дочитав до кінця.
Не спорю ризик з ЛФП є, але свою вм"ятину віддав би під таку процедуру без роздумів, от тільки кому і де...
Ну чесно кажучи якщо потрапите до нормального майстра, то нічим нерзикуєте. Я в сумнівних випадках кажу, що спробую зробити. Ви, як клієнт, втрачаєте тільки час. За незроблену роботу я гроші не беру. А час ми витрачаємо однаково, і цілком можливо, що мій дорожчий. To VovaVirus Сергій не депутат, тому не треба аж так його пропихати. Якщо він не проти, то дай йому мої координати, хай подзвонить. Давно хочу з ним зустрітися.
Не пхаю нікого, але якщо знаю хорошого майстра і я за нього впевнений або будьяку іншу корисну інформацію - ділюся. Доречі, хто б говорив про пропихання :D. Переглядую всі нові дописи кожного дня, пишу мало, але догадайся хто був рекордсменом вчора і про що було нпаписано? Щодо координат то, хто хоче зустрітися той не просить давати координати іншій стороні тому що хочеш з ним зустрітися. В цьому випадку беруть координати або шукають їх. :D
Не здогадався. Підкажеш? Отож мені бракувало досі ментора. Дякую, що навчив, а то так би й помер невігласом. Але все це дурня і відхилення від теми. Повертаючися до основної теми скажу, що пороги переважно за технологією ПДР не робляться. Дякую за увагу.
на Галицькому перехресті є майстер Юра, біля салону Рено... ціна і якість роботи адекватні www.pdr.lviv.ua