Відповідь: Заявки на фото Добре, давай виясняти стосунки... -Фотки вже нема -Так, питав! Навіть не питав, а ця людина, тобі ж Кіндер. перша побачила це і сказала залишити
Відповідь: Заявки на фото Кіт! закинь мої фото, ті які з тернопіля зі змагань з автозвуку! вони є в темі "II-місце"!
Відповідь: Заявки на фото ТИ на з"їзді будеж? Зроблю фото сессію Бімеру, бо маю десь тіко дві фоти... Пи.СИ. Зробив апгрейт велосипеда, може на з"їзд приїду. Поганяємо?
Відповідь: Заявки на фото Якшо зроблю вікно, то фотосесія буде, якшо - ні- то машина буде брудна- я цього не люблю Поганяєм- я пішки - ти на байку
Відповідь: Заявки на фото Постараюсь до з*їзду помити Гольфа, пофоткаєш? Давно думав свого звірика на сайт закинути, все ніяк не пофоткаю...
Відповідь: Заявки на фото та, троха, спортсмен, але не по бігу на коротку дистанцію Та, добре, зажирів , я , трохи
Відповідь: Заявки на фото Народ! В галереї купа фоток без оцінок і коментарів! Для кого ми стараємось?
Відповідь: Заявки на фото Фотки вже закинув! Лишайте свої коментарі та оцінки! буду радий. Якщо у когось є ще якісь фотки-кидайте мені на мейл, я, обов"язково, їх закину!