Відповідь: Заявки на фото Я також вже маю класні фотки, давай попросимо створити якусь спец. рубріку нраприклад "гордість нашого клубу" для дівчат клубу. ;-) якщо за, пропонуй назву. Надіюся шановні адміні не проти? КІТ наприклад вже ЗА !
Відповідь: Заявки на фото Досить непогано звучить :mrgreen: Але думаю, кожен з наших одноклубників саме СВОЮ машинку вважає гордістю клубу :mrgreen: Якщо погодяться - я ЗА:-D
Відповідь: Заявки на фото Ну можемо скромніше..."наши дівчата" " вагеноводКи Львова" або...;-) Тепер до хлопців! Хлопці!!! Проголосуйте дружно "ЗА" і ми вас всіх ТАКОЮ дівчачою фотосессією порадуємо!! Ви також можете прийняти тут участь в обговоренні назви спец. дівчачаї рубрики!
Відповідь: Заявки на фото Ой, а ще би було класно якось виставити наши ластівки та на їх фоні всім хором сказамши "чііііз" разом сфоткатися!
Відповідь: Заявки на фото щоб сфоткати всім хором треба приїхати всім хором, а в нас "хор" не завжди збирається. а ідея хороша.
Відповідь: Заявки на фото Кіндере, та не будь сьогодні скупий та (пліз;-) ) проголосуй ЗА дівчачу рубрику у фоторозділі сайта, і назву для неї запропонуй! Ми дуже цінуємо твою думку і почуття гумору!
Відповідь: Заявки на фото я ще до фоток не добрався, на все свій час... я проти дівчачої та хлопчачої рубрики і проти сепаратизму, бо ше поділимося на любителів Гольфів, Сірків, Пасатів, Джет, Бор, Любителів салатів, шашликів і проста пагаваріть..... А назву можна придумати.... гм, важко думається..... 1. "Наш любий хор"; 2. "Кращі і неповторні" 3. "Це наша гордість"; 4. "Ми їх любимо"; 5. "Куда кручє" 6. "Наші квіти". ше треба буде.... додумаю
Відповідь: Заявки на фото Добавив нові фотки! Від DEMO. Ще трішки часу і повішаю свої. Якщо ще в когось є фотки скидайте на мейл!
Відповідь: Заявки на фото Добавив свої фотки! Все з фотками з мого і Олександриного дня народження закінчено! Загалом 7 сторінок! Насолоджуйтесь
Відповідь: Заявки на фото Блін треба бути скромнішим. я тобі додав рейтингу, от мля, якби знав що ти такий кіпішливий то би не дав :grin: :grin: :grin: :grin: