Відповідь: Зайди і напиши... вапше я шото не поняв шо то за тема сворена для Офтопу і без мене чекайте чекайте скоро будете в колекторі а там я з вами вже розправлюсь !!!! :evil:
Відповідь: Зайди і напиши... а шо без колектора ти нічого не можеш? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а ти можеш сюди фотку втулити? можу зробити з тобою всьо шо захочу!
Відповідь: Зайди і напиши... вОНА, ПРОСТО СТВОРЕНА для колектора Шо то за фігня, що я не можу свої дописи редагувати( напевно нет глючить, знов)? П.С. Я пропаду, на не короткий відрізок часу,хоча мне тут і так не дуже потребують Good luck !!! BACK TO THE PRIMITIVE!!!!!
Відповідь: Зайди і напиши... Тревел Тревел ти магуч ти ганяєш стаї туч. Серед ідолів ти лідер Твій характер як сургуч (важкий такий) Бойся в шафі кволий Кіндер Тревел лютий вже іде!!!!!!!!
Відповідь: Зайди і напиши... чекай-чекай буде в тебе VW, пройдемся цвяшком по машині, ми запишемо і не забудем :mrgreen:
Відповідь: Зайди і напиши... І я віршики вмію складати! от наприклад: Я сховався на стриху, .... мене застрілиш!
Відповідь: Зайди і напиши... і я вірш зарас вам викладу опа опа новий год за окном насрал вєдмєдь я пошол його лавіть улітєл пірнатий звєрь! а тепер повна версія Петрового вірша єдіт трактор по сєлу круглиє колйоса я сховався на стриху х.. мєня застрєліш!
Відповідь: Зайди і напиши... тебе нє, в тебе тоже водний пєстік є :grin: і в кого запчастини буду купляти?
Відповідь: Віршики так віршики В нєбє солнце бардзо свєтіт Потому что в нєбє дирка Встало солнце цвєта хакі Как утюг оно бєз ручкі. Риба - ето нє кітаєц Рибам воздух очєнь нужен Их в акваріумє двоє Больше всё равно нє влєзіт!
Відповідь: Зайди і напиши... так пацани я позвонив до лікаря він казав що таких писателів він ще не лікував, але може візьметься. шутка.
Відповідь: Зайди і напиши... маєш знайомих гінекологів? :mrgreen: також шутка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: