Відповідь: Зайди і напиши... рус: По реке пливьот зубило, Близ села Кукуєво, Ну і пусть себе плывьот, Зализяка ху..ва!
Відповідь: Зайди і напиши... Косить саша кукурудзу Сіськи ляпають па пузу сонце в голову пече ........... тече!
Відповідь: Зайди і напиши... Ага, вірш в тему: Іван купив машину, Петро поміняв в ній шину, машина їде дир-дир-перд, усім мєнтам на... смерть!
Відповідь: Зайди і напиши... Та я і сам її не бачив в такому вигляді. Просто сиділа собі білочка на ялині дай думаю сфоткаю але під ялинкою темно було і я зі спалахом її сфоткав... от вона бідна і предстала в такому вигляді перед вами нажахана спалахом який перед тим я виставив на максимум бо доводилось в ночі фоткати на дистанції трьох метрів )
Відповідь: Зайди і напиши... Я, також, був в цьому парку і білку бачив. Нахабна вона, я вам скажу. Їсть з рук інколи, навіть, цукерки краде...
Відповідь: Зайди і напиши... Ну коротше от шо я про ту білку зрозумів: То білка-аццкійсотона водиться в Нікіццкому ботансаду, вона сидить в темноті завжди, боїться світла а особливо невинних спалахів фотокамер, можна виманити тільки їжею, а особливо цукорками(то її слабість), виходить на полювання в ночі можна розпізнати за великими червоними очима
Відповідь: Зайди і напиши... Ні! У тому і полягає її нахабність, що вона не боїться! Ніде не ховається, а впевнено йде в "атаку"!
Відповідь: Зайди і напиши... продовжим тему віршиків: нє нужЄн нам бєрєг турєцкій амеріка нам нє нужна а нужен нам парєнь донєцкій которИм гордіцца страна Дивився відео (тут http://www.tabloid.com.ua/news/2007/4/12/1471.htm) думав помру зі сміху
Відповідь: Зайди і напиши... Хороша погода ... А та х-ня , якою мене обляпало в п'ятницю , мало лак не пожерла- вчасно змив( як тіки приїхав ввечері- поперся з відром під ліхтарем відмивати). Шо то може бути за гидота ?
Відповідь: Зайди і напиши... П-ц! Ті дебілки з навчальної частини переплутали списки, і , тепер, в відомостях- МЕНЕ ВІДРАХОВАНО. Це, тіпа, нашо я всі екзамени здавав, і модулі , і половину року не сплю ...?А саме головне - гроші за семестр я заплатив. Як вам такі приколи? В понеділок буде шкандаль. Fuck JurFuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Зайди і напиши... таке тіки в україні може бути. в мене подібне було, поступив в унівеер а на поч серпня прийшла повіста в армію я пішов в універ шоб дали пісюльку шо я зараховаинй а вони мені кажуть шо мене нема в списку..... потім найшовся
Відповідь: Зайди і напиши... Я вже не можу... Та агресія мене зжере до кісток. Чому неможе все нормально бути ? I get bo-o-o-o-red... Так хочеться прокинутись зранку і почути якусь добру новину ...
Відповідь: Зайди і напиши... Кого цікавить олівє великими партіями і все йому подібне! хороші ціни будуть знижки! ))) 80977474971 петро