Відповідь: Зайди і напиши... юрфак, я його і мав на увазі під словами "цей заклад", просто уточнив, який саме.
Відповідь: Зайди і напиши... Мені потрібна психо- терапія. Усьо в п'ятницю їду на кар'єр!!! Літо ! Ура!!!
Відповідь: Зайди і напиши... Пегасе, ну добре олів"є на сайті терпимо, так ти ще з клеєм сюда же починаєш!:twisted: Доситть!! Це сайт салатоїдів, і баста! геть клейоносів!! я цю тему перший раз почитала сьогодні... бачу спиртовому та лікерогорілчаному заводам пора закриватися..
Відповідь: Зайди і напиши... і таке буває, вот зара сиджу курсовву пишу Це не є сайт салатоїдів бо не всі його жують, а клей - це той хто клеїть (маже) сесію
Відповідь: Зайди і напиши... добрим словом і пістолетом, можна добитись набагато більше ніж просто добрим словом)))
Відповідь: Зайди і напиши... Чувак- не треба напрягатись, бо , як показує моя ганебна практика, то мало дає... Всі під одним Богом ходимо Один раз живем, і від цього життя потрібно отримувати задоволення, і іншим не заважати Але й працювати треба
Відповідь: Зайди і напиши... Одиночество - это когда ты всегда знаешь, кто насвинячил на кухне. Переходя через дорогу, смотрите не на светофор, а на машины - светофоры еще никого не сбивали
Відповідь: Зайди і напиши... Переходил дорогу: посмотрел налево, посмотрел направо- никого, а на голову упал светлофор
Відповідь: Зайди і напиши... так я тут можна писати оффтоп, як я ен плююсь на свій слабенький мотор але з підвищенням цін на бензин не так вже і бє. Я завжди їзджу по місту по пробкам а сьогодні їздив по трасі, я був просто в шоці моя мафинка по моїм замірам зїла менше 5 літрів на 100км, так приємно було............. Оце гіганський плюс слабого двигуна. в машині зі мною їхало 4 людей але їхав переважно 80 км деколи 100.
Відповідь: Зайди і напиши... Браво, Пегас! А я катаюсь на велосипеді, де хоч... І споживає він мінімум (Якихось 1-1,5 літри води) Я також цим пишаюсь!