Відповідь: Зайди і напиши... А ти спробуй виведи. Ти старайся якісь смайли ставити, чи знаки питання , коли намагаєшся жартувати А то допис був більш схожий на ствердження, яке висловлювати аж ніяк не тобі
Відповідь: Зайди і напиши... в мене сьогодні сесія почалася вже за один день навчився на 150 у.є. в ту суму ввійшов предмет з зимової сесії зразуж прийшлось з викладачом домовлятися за літній екзамен і курсову! подальші витрати на навчання буду викладати тут шоб потім підрахувати кошторис своєї сесії!
Відповідь: Зайди і напиши... тршки напишу не в тему , то що зараз напишу зовсім не стосується тої теми, і не стосується дописів вище. Просто не хочу засоряти форум створенням інших тем. тим паче що ця тема дозволяє писати про наболівше. В мене на роботі є такий співробітник який дуже любить прибрехати, присвояти собі чужі подвиги., в общем дойшло до того що за рік часу його ніхто не сприймає як серйозну особу, навіть якщо каже правду- його все одно слухають як п.здунця. Хтось ще знає таких людей? Як ви ставитесь до таких особистостей?
Відповідь: Зайди і напиши... Негідна людина. А я тоже ублюдок- так всім триндів що щоденно займаюсь, а часом просипав тренування після пар, і , навіть розтяжки втрачаю. Терпіти себе не можу! Але приходиться - куди я од себе втікну?
Відповідь: Зайди і напиши... сорі звісно, але ти ж написав шо нірахзу не був на парах і маєш автомат ну то яким чудом воно в тебе вийшло? чоловіче де ти вчишся? Я думав шо такі розцінки тіки на міжнародних відносинах
Відповідь: Зайди і напиши... Увага: читаєм дописи! Я написав, що жодного разу не був на лекціях. А існують ще семінари, домашня бібліотека сім'ї з української інтелігенції. Філософія- це не наука. Філософ- це не є мудрець(той, що володіє мудрістю), а той хто прагне пізнавати, той, хто "любить мудрість". ФілоСофія =>Любов до мудрості (з грецької). Та й лектор ,не вельми, в нас був. А решта, що потрібно для семінару- основні положення історичного розвитку вчень різних шкіл- В ПІДРУЧНИКУ
Відповідь: Зайди і напиши... про філософію мав я колись такий предмет і нечайно взнав що філософічка живе в сусідньому будинку. мало того філософічка вчилась з моїм старшим братом, і того мало вона зустрічалась на той час з колегою мого старшого брата і моїм другом. і як ви думаєте, що вона мені поставила за іспит?, після того як я з колегою і братом до неї завітали на каву. перездача по талону і то перездав на "3" ледве ледве от вам і філософічка от вам і Наталка!
Відповідь: Зайди і напиши... Дякую. Але не мені бути вчителем Не до теми: 2 Pol: Що стосується допису про брехунців => кожному своє- таким людям, як воно , потрібно, щоб його поважали, вважали героєм... Але люди відвертаються від нього, бо нікому не потрібне попандопало. Низькі люди: когось їм вдається обманути, а хтось, просто, бачить більше аніж решта ... Вони, ще, дуже прилипучі і штучні. І все життя їхнє- ніщо, бо не справжнє... "И жизнь его похожа на фруктовый кефир..." Машина Времени
Відповідь: Зайди і напиши... А в нас то корови пасуться то сніг падає (подивіться уважно на дату знімка)
Відповідь: Зайди і напиши... ну ну і хто в нас у львові скаржиться на те що холодно? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: П.С. прікольний розовий заборчик
Відповідь: Зайди і напиши... Тут парканчики не тільки розові, а і помаранчеві є! Добре що голубих майже нема
Відповідь: Зайди і напиши... 150 у.є то так тіпа здва сьогодні навчився ше на 10 баків, значить разом 160 у.є. вчуся я в Політехнічному на компютерних системах. ціна предмету зовсім не залежить від складності предмету а тільки від викладача!
Відповідь: Зайди і напиши... ну в вас і наглі викладачі. я б більше 10 доларів ніколи не дав. хібаош б з універу виганяли б