Відповідь: Зайди і напиши... Саме тому я, брат, сестра та дворідні також навчались в Київському універі ім Шевченка та інших - бо там тоді (80-90 роки) про "за гроші" і мови не могло йти, зараз - не знаю
Відповідь: Зайди і напиши... Мрія ідіота: заробляти немало грошей, та ще й займаючись улюбленою справою...
Відповідь: Зайди і напиши... Такий тип людей існує, вони мене часто дивують, але вони мають місце на існування бо вони Божі створіння.
Відповідь: Зайди і напиши... То така людська натура і такі люди також існують, але не треба формувати думку про УСІХ Наталочок, вони бувають різними.
Відповідь: Зайди і напиши... Та, Наталі різні бувають - у кожного своя От моя - взагалі диво... В мені людину побачила
Відповідь: Зайди і напиши... Хіба? Вітаю Експеримент: підготовка до екзамену з Цивільного права за одну ніч . Приблизні результати будуть оголошені завтра
Відповідь: Зайди і напиши... уважно вивчи всіх інтенсивних дописувачів і скільки нарахуєш дописувачів стільки і пива береш з собою на зїзд. А ми тебе привітаєм з річницею.
Відповідь: Зайди і напиши... О! Йому повезло що свої дописи рахувать не надо... Пи.Си. Йому стільки пива в Гольфик не влізе!
Відповідь: Зайди і напиши... А ти на велосипеді довезеш В нас, наступний 15-го ? А, я погріб на екзам
Відповідь: Зайди і напиши... Заїжджаю я вчора на стоянку, поставив машину і дивлюсь стоїть Корадо Мартіні... думаю нарешті я познайомлюсь з Мартіні і візьму собі наклейку, яку Ігор завжди із собою возить. Підходжу і кажу: Мартіні привіт, я Ростик!" і пояснюю в мене на аватарі до останнього часу "копійка" була... Власник Кори (до речі Ігор звати) дивиться на мене і каже: "Ви мене з кимось плутаєте". Коротше ми розговорились і сьогодні можливо на форумі до нас приєднається власник чорної Корадо, а завтра приїде на з'їзд.
Відповідь: Зайди і напиши... Я бачу пегас, тобі робити нефіг... пропоную тобі кожну пятницю місяця коли немає зїзду робити по дирці в повітряному фільтрі і в його корпусі, але акуратно... щоб кожна дирка займала цілий вечір, адже від якості дирки залежить якість суміші. Це продовжуй до тих пір, поки не здохне монік разом з двиглом... після цього кожну пятницю (вільну від зїзду) по вечорам ремонтуй двигло і зашивай зроблені дирки в корпусі фільтра... але акуратно! Удачі
Відповідь: Зайди і напиши... розумна пропозиція, довго думав шоб таке порадити? Мені є шо робити, повір.