Відповідь: Зайди і напиши... :mrgreen: ти недооцінюєш можливості мого велосипеда... :mrgreen: не забудь написати як екзамен з правознавства!
Відповідь: Зайди і напиши... Здав, правда, кажись на 3. Я на Юридичному вчусь, чувак. Правознавство в школі викладають
Відповідь: Зайди і напиши... Не сильно хочеться... Тобі буде стидно... адже мій вел розірве твій Бумер
Відповідь: Зайди і напиши... Звісно, а ви як думали? Ріспект Бумеру! Пи.Си. Мій вел також з Німетчини, також з наклейкою. Такшо я самий законослухняний одноклубник!!!
Відповідь: Зайди і напиши... А тепер Пегасе, прочитай мій допис ще раз. прочитав? Тепер подумай якого милого ти то написав....
Відповідь: Зайди і напиши... Я дуж вибачаюся, і насамперед вибачаюся перед Мартіні.... зараз я спалю всю кантору... Цілком випадково зайшов на календар форуму і побачив... Йо-майо!!! Мартіні старий як світ! Отже панове, у середу, 20-го червня 2007 року маємо 31-й день народження славнозвісного Корадовода! (Перший Д.Н. був коли власне народився). ЮВІЛЕЙ! Ти щасливчик, не всі доживають до твого віку... Отже готуй горіляку, а ми троха приготуєм певно щось для вас з Корою!
Відповідь: Зайди і напиши... Це буде важко, так як він усюди... У кожній темі у нього є очі, а ще у нього є колеги яких він лагідно називає МОДЕРАТОРИ, які теж йому помагають, і теж усюди!!!:shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)