я відпишусь як воно.. скорість впала шось.. Минимальные: • ОС: Windows Vista Service Pack 1 / XP Service Pack 3 • Процессор: Intel Core 2 Duo 1,8 ГГц, AMD Athlon X2 64 2,4 ГГц • Оперативная память: 1,5 ГБ • 16 ГБ свободного места на жёстком диске • Видеокарта: 256 МБ NVIDIA 7900 / 256 МБ ATI X1900. Рекомендуемые: • ОС: Windows Vista Service Pack 1 / XP Service Pack 3 • Процессор: Intel Core 2 Quad 2,4 ГГц, AMD Phenom X3 2,1 ГГц • Оперативная память: 2 ГБ (Windows XP) / 2,5 ГБ (Windows Vista) • 18 ГБ свободного места на жёстком диске • Видеокарта: 512 МБ NVIDIA 8600 / 512 МБ ATI 3870.
Carmageddon TDR 2000 самий прикольна, стильна і захоплююча автогра. Тільки оригінальна версія з фулблідпеком.
та-та одна з тих які я грав найдовше.. нарахунок ГТА 4 то порівняно з сан андреасом то навіть не член з пальцьом рекомендую всім!!!
кароче ситуація така шо треба хард.. але хард usbшний... перший диск важить 7 гіг то вроді супер двд але незнаю де купити диск і чи мі сідюк то пише.. гра ульот!!!! але на 4х ядерному проці + 2 гіга оперативки + Geforse 8600 GT 512 мб який підтримує 10 дірек гра без проблем йде на майже мінімальних настройках але навіть на них графіка кручє ніж в сан андреасі на максимумі..
Слухай а заархівувати то всьо і розбити на певну к-сть ДВДшок не вийде ? Але ото тепер не знаю чи є сенс напрягатись сумніваюсь шо піде в мене Core2 1,86 + RAM 4 Gb + ATI Radeon X1300 ((((
В мене майже такий же конфіг, тіки проц 1,87 (1ядерний) Athlon 3000+ і оперативи 2 гіга. Думаю шо не піде нова ГТА на цьому. От цікаво, чи сама заміна відео на якусь моднішу вирішить ситуацію?
Боюсь шо є суттєва різниця між двоядерним 1,86 і одноядерним 1,87 (десь в 1,5 рази) та і відяху треба міняти однозначно. Заміна відяхи і +2 гіга(ніколи не завадить) повинні би були трошки виправити ситуацію. принамні під їхні мінімальні вимоги твій комп би попадав за умови шо відяха візьме на себе частину рахування графіки. Операционная система: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Процессор: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz Оперативная память: 1.5 GB Vista / 1 GB XP Свободное место на жестком диске: 16 Гб Видеоадаптер: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900 Звуковое устройство: совместимое с DirectX® 9.0c
Будем пасматрєть. Відео хочу міняти. До речі, обидва Сталкери ішли цілком прийнятно, в новий Флетаут також бавився на свому конфігу. Сан Андреас валив на макс. настройках.
на одноядерному проці навіть не старайся запустити ту гру а відео треба як мінімум 256 в мене 128 і пише шо не вистарчає відео памяті
там не так в проці проблема як в оперативці і відясі.. треба хочаб 2 гіга оперативки але скоросної!! і відяху якусь можна але дуже бажано Gforce бо на ATIшках там як не чорний екран то текстур нема.. то я про гта