Мій допис також був хрєнню? Тобто, якщо Тобі радять, кому, де і скільки дати на лапу, то це - не хрєнь? А якщо згідно законодавства, то хрєнь? То будь ласкавий, наступного разу так і пиши - маю лишнє бабло, нуль поваги до себе і мене не гребе, що для своїх дітей будую життя, в якому людина - г...но, але потребую закордонного пашпорта. Тоді буде відомо, які Тобі поради давати.
Чортопхай не потрібно так різко реагувати на відповідь ТС. І стосовно "на лапу" ніхто і не радив, в моєму дописі всі платежі офіційні, навіть і за довідку про несудимість оплата офіційна. Стосовно 170 грн наразі це утопія, оскільки в Запоріжжі мужчина довго судився (непам’ятаю, але вроді 8 місяців) і отримав, АЛЕ "Вищий адмінсуд скасував рішення суду, що дозволяло оформити закордонний паспорт за 170 грн" http://ua.korrespondent.net/ukraine...ho-dozvolyalo-oformiti-zakordonnij-pasport-za У правдоподібності не впевнений на 100 відсотків, але ризик є. Тобто в твоїй пораді все супер - бути правильним, але без паспорта, або витратити купу сил, часу, нервів (вредно і не відновлюються) і коштів на дорогу, відлучення з роботи і т.д і бути...без паспорта (незабуваємо в якій країні живемо. П.С. сам проти рішал, лівих платежів, прискорень і т.д.
Ні, scrap, так не є, як Ти пишеш. 1 - Довідка про некаральність не потрібна. Але якщо вже впруться, то не платити за неї (90 грн., а не 60!), а здати на Липинського і почекати той місяць. 2 - Принести своє фото і наполягати, що не будеш оплачувати рахунок "Додаткові послуги ДМС", бо саме це вони собі беруть за фото, яке, фактично, нічого не коштує! 3 - Страхівки вони не мають права вимагати. Та страхова компанія - це бізнес начальника ДМС! Принаймні по цих трьох пунктах можна їм попсути крови. Інакше - ми ПРОСИМОСЯ в них, що ми - телята, нас треба копати і церкати. Але вирішує кожен сам... Звичайно, забашляти - простіше, менше нервів. Але потім не плач, якщо Твої діти будуть змушені платити ще більше. І знай, що це для них зробив ТИ САМ!
Чортопхай по пунктах: 1. Довідка про несудимість потрібна, але вони самі повинні давати запит, а в реальності дають рахунок ДП "Документу" - підприємства при них, яке за 30 грн робить запит (місцями проскакувала сума 60 грн). Я написав 2 варанти - самому взяти і через них. 2. Тут ніяк не обійдеш, хіба варіант із Запоріжжя. 3. А я і не говорив про жодні страхівки, сам би не платив. При виготовленні паспорту жодних посторонніх платежів не робив, тільки мінімум з яким реально можна отримати паспорт +- в нормальний термін. Тут офіційно розписані суми платежів із нормативними документами і ніде не вказано, що їхнє фото трактується як додаткова послуга, http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokument...ta-hromadianyna-ukrainy-dlia-vyizdu-za-kordon Подібно, що Ти маєш свою думку, і незважаєш на інші. Ти коли останній раз робила закордонний паспорт? Або взагалі стикалась із державними службами?
Перепрошую,якщо мій допис образив Вас.Просто хотілось почути пораду колеги,який недавно стикався з цим по факту,а не порад,типу "йди в МРЕВО чи ще кудись і читай".А на рахунок "кому, де і скільки дати на лапу" про це взагалі не йшлося,хоча є моменти в житті,коли без цього не обійтись...
Закрийте тему, хлопака вже давно напевно закордон шкурнув, а ви далі сперечаєтесь із-за дрібниць... діти малі
Я здавав на залізничній мав при собі старий закордонний, український і індифікаційний код. Заплатив. - 170 + 83,15 + 120 = 377,15 і ще не зрозуміло за які послуги 60 гивень якісь послуги але всім решта радив би їх не платити. Паспорт забрав за 40 днів без проблем.
Підкажіть Закінчився термін дії старого паспорту. При здачі документів на новий, старий відразу треба здати чи не обов'язково? І як зараз приймають в регіональному центрі на вул. Залізничній, а то додзвонитись до них не можу Може хтось має їх телефон?
Якраз сьогодні здав документи на заміну паспорта.Я свій старий віддав(нах він мені),а чи обов"язково не знаю.Оформляв на Донецькій 3,без черг і напрягів за 15хв.Обійшлося все разом 426грн.Забирати десь через 1,5місяці.
Старий потрібен, якщо там є візи в яких ще термін не закінчився - легше отримати нову візу. А для США достатньо щоб в старому паспорті була хоч якась, навіть протермінована. Тобто якщо там не було віз то можеш віддавати.