Закордонний паспорт

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем memline, 14 лис 2013.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Мій допис також був хрєнню?
    Тобто, якщо Тобі радять, кому, де і скільки дати на лапу, то це - не хрєнь? А якщо згідно законодавства, то хрєнь?
    То будь ласкавий, наступного разу так і пиши - маю лишнє бабло, нуль поваги до себе і мене не гребе, що для своїх дітей будую життя, в якому людина - г...но, але потребую закордонного пашпорта. Тоді буде відомо, які Тобі поради давати.

2. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Чортопхай не потрібно так різко реагувати на відповідь ТС. І стосовно "на лапу" ніхто і не радив, в моєму дописі всі платежі офіційні, навіть і за довідку про несудимість оплата офіційна.
    Стосовно 170 грн наразі це утопія, оскільки в Запоріжжі мужчина довго судився (непам’ятаю, але вроді 8 місяців) і отримав, АЛЕ "Вищий адмінсуд скасував рішення суду, що дозволяло оформити закордонний паспорт за 170 грн" http://ua.korrespondent.net/ukraine...ho-dozvolyalo-oformiti-zakordonnij-pasport-za У правдоподібності не впевнений на 100 відсотків, але ризик є.
    Тобто в твоїй пораді все супер - бути правильним, але без паспорта, або витратити купу сил, часу, нервів (вредно і не відновлюються) і коштів на дорогу, відлучення з роботи і т.д і бути...без паспорта (незабуваємо в якій країні живемо.
    П.С. сам проти рішал, лівих платежів, прискорень і т.д.

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ні, scrap, так не є, як Ти пишеш.
    1 - Довідка про некаральність не потрібна. Але якщо вже впруться, то не платити за неї (90 грн., а не 60!), а здати на Липинського і почекати той місяць.
    2 - Принести своє фото і наполягати, що не будеш оплачувати рахунок "Додаткові послуги ДМС", бо саме це вони собі беруть за фото, яке, фактично, нічого не коштує!
    3 - Страхівки вони не мають права вимагати. Та страхова компанія - це бізнес начальника ДМС!

Принаймні по цих трьох пунктах можна їм попсути крови. Інакше - ми ПРОСИМОСЯ в них, що ми - телята, нас треба копати і церкати.
    Але вирішує кожен сам... Звичайно, забашляти - простіше, менше нервів. Але потім не плач, якщо Твої діти будуть змушені платити ще більше. І знай, що це для них зробив ТИ САМ!

4. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Чортопхай по пунктах:
    1. Довідка про несудимість потрібна, але вони самі повинні давати запит, а в реальності дають рахунок ДП "Документу" - підприємства при них, яке за 30 грн робить запит (місцями проскакувала сума 60 грн). Я написав 2 варанти - самому взяти і через них.
    2. Тут ніяк не обійдеш, хіба варіант із Запоріжжя.
    3. А я і не говорив про жодні страхівки, сам би не платив.
    При виготовленні паспорту жодних посторонніх платежів не робив, тільки мінімум з яким реально можна отримати паспорт +- в нормальний термін.

Тут офіційно розписані суми платежів із нормативними документами і ніде не вказано, що їхнє фото трактується як додаткова послуга, http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokument...ta-hromadianyna-ukrainy-dlia-vyizdu-za-kordon

Подібно, що Ти маєш свою думку, і незважаєш на інші. Ти коли останній раз робила закордонний паспорт? Або взагалі стикалась із державними службами?

Останнє редагування: 15 лис 2013
  5. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Перепрошую,якщо мій допис образив Вас.:sorry:Просто хотілось почути пораду колеги,який недавно стикався з цим по факту,а не порад,типу "йди в МРЕВО чи ще кудись і читай".А на рахунок "кому, де і скільки дати на лапу" про це взагалі не йшлося,хоча є моменти в житті,коли без цього не обійтись...

6. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Закрийте тему, хлопака вже давно напевно закордон шкурнув, а ви далі сперечаєтесь із-за дрібниць... діти малі

7. Freddie

Freddie Новачок

їздить
    цей паспорт, ідентифікаційний, нормальний паспорт. ну копії, але усюди їх різна кількість

8. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Я здавав на залізничній мав при собі старий закордонний, український і індифікаційний код. Заплатив. - 170 + 83,15 + 120 = 377,15 і ще не зрозуміло за які послуги 60 гивень якісь послуги але всім решта радив би їх не платити. Паспорт забрав за 40 днів без проблем.

9. memline

memline Active Member

А довідку про несудимість не здавав?можливо це і є тих 60грн?

10. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Підкажіть
    Закінчився термін дії старого паспорту. При здачі документів на новий, старий відразу треба здати чи не обов'язково?
    І як зараз приймають в регіональному центрі на вул. Залізничній, а то додзвонитись до них не можу :sad: Може хтось має їх телефон?

Останнє редагування: 22 лис 2013
  11. memline

memline Active Member

Якраз сьогодні здав документи на заміну паспорта.Я свій старий віддав(нах він мені),а чи обов"язково не знаю.Оформляв на Донецькій 3,без черг і напрягів за 15хв.Обійшлося все разом 426грн.Забирати десь через 1,5місяці.

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Старий потрібен, якщо там є візи в яких ще термін не закінчився - легше отримати нову візу. А для США достатньо щоб в старому паспорті була хоч якась, навіть протермінована. Тобто якщо там не було віз то можеш віддавати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)