Заміна двіга. Перелік необхідних речей.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Topol, 18 гру 2006.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Заміна двіга. Перелік необхідних речей.

Scirocco, не зли мене!!!!!!!!! :haha:
    У хлопця стоїть 1,3 карб.(профіль його подивись) Де ти побачив 1,6? ;-)
    Подушки відрізняються. Я коли брав подушку на двигун основну, в мене просили назвати код двигуна. Так же буде відрізнятися і тормозна система Г1 1,3 від упомянутого тобою 1,6 а буває іще й так, що на 1,6 стоять дискові гальма прості, а на 1,8 вентиля! Про різницю вихлопної системи 1,3 від 1,8 я промовчу. :)

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Я не хотів тебе розізлити, вибач. Надалі прошу не злитися, що б я тут не писав. :)
    2. Висновок про те, що в хлопця 1,6 я зробив з його слів :
    , недочитав підпис.
    3. Подушки в 1,3 дійсно інакші, але це зовсім не заперечує моєї фрази
    кузовні вуха ж однакові!
    4. Заміна гальмів не обов'язкова навіть у випадку, якщо з 1,3 робиться 1,8. Звичайно, якщо вони справні.
    5. Вихлоп ок, погоджуюся. Від 1,3 він вже надто непропускабельний. Хоч і їздити можна. З перспективою заміни.

• Подобається Подобається x 1
  3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Та я ж пошудкував! Там і смайл був! ;-)
    Та все ОК! :)
    Подивився по ЄТКЄ подушка основна тільки на 16В відрізняється.
    Гальма у 1,3 Г1 дуже слабі повір мені. Я розбирав на той неділі Г1 і дуже був наляканий такою схемою гальмів. Вони дуже слабі. Там колодки малі по площі. Так що гальма на заміну 100%.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)