Заміна двигуна. ВАРТО???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Дімон, 25 лют 2008.

1. mishanya7733

mishanya7733 Початківець

PASSAT B3 2.0 16v 1989
    Привіт усім!!! В мене мотор DONC 2.0 1.6v.механічний ke-jetronik.Чи хтось має на ньому газову установку,або знає когось хто має.Чи можна ставити її. і як вана їздить?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    По перше в тебе не КЕ -Джетронік а КЕ Мотронік- а це троха різні речі. В Джетроніку запалення автономне а в Мотроніку запаленням керує контроллер. Через те в тебе можлива ГБУ тільки четвертого покоління з перепрошивкою контроллера. Поки що зустрічав тільки одну таку машину на якій в Польщі поставили ГБО. можна поставити і нижчого покоління, але то буде не повноцінна система.. машина перетворюється на карбюраторну з поганим переключенням на бензин... і практично їздить тільки на газу. Як результат сильно губиться потужність збільшується розхід газу і купа інших менінгітів.

3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ти напевно мав на увазі DOHC :yes: та KE-Motronic, як уже поправив kym вище

4. mishanya7733

mishanya7733 Початківець

PASSAT B3 2.0 16v 1989
    це фото з нету ,але двигун копія

5. mishanya7733

mishanya7733 Початківець

PASSAT B3 2.0 16v 1989
    Взагалі то,цей тиждень заправляю мустанг95 ,можна їздити,але холостий не стабільнтй,скачуть обороти до 1500,став заглушив,завів 900 поїхав,розігнав вкл нейтральну впали до1100, А ще біля дроселя є болт відкручу його заводиться легко через пару секунд обороти скочуть до 1200,закручу болт почті до кінця обороти 900,зновсь не заведу.

6. katso1

katso1 Початківець

golf 2
    двигун та клапана

в мене гольф 2 двигун 1.3 (2G) пробіг 220тис., погнало тосол в циліндри, розібрав, поставив нову прокладку, , таке враження, що до того часу було потужності на 30% менше, тяга є у всьому діапазоні,а якщо крутити - просто клас. Порада попробуй притерти клапана - мені допомогло.

7. katso1

katso1 Початківець

golf 2
    в мене гольф 2 двигун 1.3 (2G) пробіг 220тис., погнало тосол в циліндри, розібрав, поставив нову прокладку, , таке враження, що до того часу було потужності на 30% менше, тяга є у всьому діапазоні,а якщо крутити - просто клас. Порада попробуй притерти клапана - мені допомогло.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)