Заміна коробки

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Newman, 5 лис 2007.

1. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
    Відповідь: Заміна коробки

сюди маєш відмічене в блакитний колір які є в твоєму двигуні, того понізей двигун дта повинен підійти ящик 5 біг з позначенням 3 м

2. jaszczur

jaszczur Active Member

фотокартка

3. InSpector

InSpector Початківець

VW Passat B2 1.6 1987, Pierburg 2E2

Про можливість встановлення коробки 3М я зрозумів, а про все інше і же це все щукати - ні...на польському сайті не знайшов того розділу! Якщо можеш уточни, куди заходити і де шукати...
    Дякую

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    • Подобається Подобається x 1
  5. jaszczur

jaszczur Active Member

http://etka.auto2.ru/ сюди є етке, щоб перевірити собі ящик
    а сюди лінк до інтернетівських аукціонів з мануальними коробками передач, на жаль мусиш собі пошукати, бо я зараз до роботи я виходжу
    http://moto.allegro.pl/50875_manualne.html?order=t&view=gtext

6. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    Вовкіним калькулятором.
    ЩО ЦЕ ТАКЕ?
    І ДЕ ЙОГО ВЗЯТИ?

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А де на коробці написано яка вона є(її номер чи позначення). бо поставив 5ст а в неї короткі передачі, от і питаю себе "нащо мені 4ст тільки з більшою кількістю махів кулісою"(маю наувазі свою 5ст).

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Знизу, на корпусі яка закриває маховик, має бути рівненька площадочка десь 1,5х5см, на котрій є букви та номер кпп

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    то які в тебе букви? Якщо це коротка кпп, є мождливість поміняти на довгу.

10. dima1405

dima1405 Місцевий

scirocco коробка коротка однозначно. Тахометра немаю але на 4 передачі максимум 80 (двигун розривається), на 5ій 100-110 (це потолок). Звісно двигун підубитий(вже пройшов 200тис а може й більше), але по обертам чути що з 4-х ступкою при 100-110 він працював на менших обертах. Відповідно розхід пального по трасі (80-90км/год): 4-х ст.-6-7л, а з 5ти ст. -8-9л.

Доречі замінивши головну передачу можна ж добитися бажаного результату?

Останнє редагування: 21 бер 2009
  11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Головну пару? Так з нею треба ше пів кпп міняти. Крім того, у ВСІХ гольфовських (2-3) КПП ГП 3,66, тобто ОДНАКОВА. На що будеш міняти? З замінників (тюнінг) бачив 4.25, але це ше коротша КПП буде, драговий варіант.
    Шукай довшу коробку, а для початку напиши нарешті букви своєї.
    Пи. си. в мене стоїть 2у, сама коротка з всіх можливих (сток), мотор самий потужний з всіх можливих (сток), дискомфорту не відчуваю жодного. Може треба правильно їздити?

12. dima1405

dima1405 Місцевий

Щоб подивитися треба лягти під машину, А як правильно їздити:- з вимкненим двигуном? Ти пробував по трасі їхати 80-90км/год неправильно:):):)
    Стиль їзди одинаковий, що на 4х, що на 5ти(З Харкова до Полтави і назад)

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    в мене на найкоротшій п'ятій зі всіх кпп досягалася швидкість 220. Підозрюю, що машина не їде не тому що змінено кпп. Про всяк випадок підкажу, що справний двигун повинен мати найбільшу потужність в діапазоні після 5000 обертів в хвилину, а в тебе очевидно, максималка на 2,5. Це не робота.

На рівних ділянках в мене спокійно і повністю комфортно переключатися з першої на 5-ту. А більша кількість передач дозволяє чіткіше підібрати оберти двигуна (читай потужність або запас обертів) до дорожньої ситуації.

14. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    скинь мені на мило цей калькулятор
    siryj_1989@mail.ru

15. dima1405

dima1405 Місцевий

Чесно кажучи може й в некоробці діло що до максималки, питання не в тому. Вона тягне, рве з місця, що аж гайці тормозять і шукають незаконні переобладнання в мащині(а їх нема) Двигун крутиться і на більші оберти, просто з цією кпп вони настають дуже швидко(немає бажаної економії хочаб на прямих відрізках). Передачі включаються чітко.

Коли я ставив 5ти ступку головною моєю надією була все-таки єкономія пального, і менші вібрації двигуна при тих самих швидкостях. А получилось навпаки(можливо це просто мої скептичні настрої), неотримав я бажаного результата.:sad:

16. dima1405

dima1405 Місцевий

Хлопці хто може підказати адресу, або скинути таблицю по характеристикам кпп(малий не дає багато часу на пошук). Коробка ALG(085) двигун 1,3 (літери записав правильно). Доречі буду дуже вдячний якщо хтось і розповість чи коротка вона чи довга(в мене в цих питаннях досвіду маловато).
    Завчасно дякую!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)