заміна передніх стойок. гольф2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Zh@riK, 7 лип 2009.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    тиждень назад міняв собі вкладиші(міняти тільки пару), 400 грн одна(масло), відбійники з пильниками 150грн пара. Поставив пасатовскі, в них товстіший шток(22мм проти 20мм), вкладиші розраховані на двигун 1,8 тобто все про-все обійшлося 950 грн.

• Подобається Подобається x 1
  2. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    міняв недавно стойки задні на пасата В4 одна стойка 60грн замінити,за саму стойку дав 320грн сакси,за годину все зробили тай поїхав дальше

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    хочу переконати наших форумчан - найкраще міняти самому!!!!!!!

зимою заклинила задня стойка. поїхав - купив Більштейн. одна - 500грн. двохстороння. заїхав на одну розхвалену станцію і питаю його чого в мене заднє ліве колесо б*є по кузову?? - відповідь почув -незнаю.
    + в мене шарові передні були підстукані молотком, т.б. машина йшла на продаж. то мені запропонували відреставрувати за 120 грн одну, коли нова коштує 90 грн сама бомбова. ті майстри - майстри і спеціалісти по розказу на бабло, а результату нуль

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Хто знає чи бувають в продажі по розумній ціні той "хитрий ключик" яким зверху стойку затягують, може в когось є креслення.

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я собі його з головки зробив:) і сам собі міняю стійкі.

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Мій товариш його купував на Кривчицях, але в мене джета, за ауді незнаю чи таке саме

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Якщо будеш в районі Личаківської (Дріжзавод) зателефонуй, я тобі дам покористуватися. Нічого надзвичайного в заміні немає + докладну інформацію по демонтаж/монтаж. тел. 80677145808 Ростик. Після 18.00

8. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    To Zh@rik, так шо там з заміною стойок? вже поміняв чи ні?????

9. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    у мене таке питання. здохла передня стійка, завтра треба проїхати 400 кеме, запчястин і стійок я сьогодні вже не куплю, а завтра небуде коли це робити. якщо я оливи налью в стійку вона ще день послужить? яку оливу лити? є трансмісійна, двигунна і вєрєтёнка (шо то таке незнаю, але олива)

10. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Скажи а куди ти збираєшся залити оливи В стійку чи в двигун. Якщо в двигун то він ще побігає, а от на рахунок стійки ти фізично цього незробиш бо там вкладиш нерозборний. А так можеш проїхати 400км тільки сильно негазуй(машина погано тримає дорогу) бо викине з траси і буде купа металобрухту.

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Не знаю чи питання саме в цю тему, просто по ходовій я повний чайник :sad:.
    Вчора після їзди по лісам і серйозним ямам замітив що відстань від арки до колеса правого набагато менша, від такої ж відстані на лівому колесі. В чому може бути причина ?
    + не так давно був серйозний удар по цьому колесі об бордюр на швидкості, правда після того багато проїхав вже, але тоді все було ок.
    Так шо, що саме потрібно міняти на вашу думку і як то віддіагностувати чи не паритись і їхати на СТО (бо й так треба міняти пильник рульової тяги на тому ж колесі)?!

Останнє редагування: 19 лип 2009
  12. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Може бути зігнутий важіль. Діагностика все покаже. Їдь на СТО(геометрія)

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Хтось порадить хороше-дешево СТО, а то я вперше стикаюсь, що потрібно туди їхати. А пильники рульової тяги на Зеленій на автобазарі варто купляти, чи по магазинам варто пошукати ?

14. RaZoR

а то хіба не порада????-

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    в середу маю міняти, запчпстини вже в багажнику вожу

16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Порадьте чи підійде вкладиш Б-3 до стойки Джетти,і чи буде нормально працувати(двигун RF 1.6)

17. RaZoR

Не підійде!!!!

18. ENERGY

ENERGY Місцевий

Якась чудасія - вчора прийшов на стоянку, дивлюсь, відстань від коліс до арки однакова (можливо різниця є якісь міліметри), тобто тої проблеми абсолютно не видно. На всякий випадок піддомкратив те праве колесо. Оглянув пружину і амортизатор, пружина ціла, ніяких тріщин не видно, масла також не видно. На розкачку обидва колеса реагують однаково, стуків ніяких не чути. Які будуть варіанти ?

19. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Пора міняти сайленблоки, рухається важіль. Великий круглий краще ставити від Вектри, він повністю залитий гумою. Вектровська втулка на 3мм довша з однієї сторони, все інше одинакове з Гольфом. Собі тільки такі ставлю. Обрізати можна болгаркою, але краще на токарному станку - рівніше. Захочеш допоможу.

20. ENERGY

ENERGY Місцевий

Як показала діагностика - сайленти і важіль в нормі. Правда прийдеться міняти всі 4 підшипники ступиці + шарову на лівому передньому колесі. Причин дивної поведінки правого переднього колеса не знайдено :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)