Заміна підкапотної начинки в В3Passat univer

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем RomanoProddi, 22 тра 2009.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мотор 2Е тобі на пасат стане як рідний, а особливо, якщо будеш брати ВСЕ підкапотне - мотор, коробку, мозги, проводку, охолодження і тд. Це ідеальна заміна мотора, не треба нічого по шротах шукти, маєш все під рукою з однієї машини. На рахунок сумісності півосей я не знаю, оскільки в тебе зараз повний привід і як воно там влаштовано в трансмісії я собі не уявляю. Зрештою, якщо з того донора є півосі, так шо можеш взяти і їх. Телефон продавця зараз кидаю в приват.

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    А як на рахунок блока управління? наші Волинські специ кажуть, що вони летять дуже часто і коштують недешево

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Щиро дякую за координати і допомогу

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я знаю, що 2Е один із найменш геморойних моторів у всій історії VW

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Коробку полюбе треба буде свою (Синкровську) лишати якщо не хочеш лишатись без заднього приводу одже й півосі лишаються старі. Коробка повинна підійти
    На форумі є парєнь ljosha_syncro в нього на Г2 стоїть 2Е і повний привід(Синкра). Контакти теж по форуму є (навіть телефон). Якщо тобі дійсно цікаво то пошукай і звяжись з ним.
    Удачі.

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    На фотках то ХАТова червона Корра з вже поставленим Ітоном як виглядало Ярикове авто я не знаю.
    Стосовно повного привода- якщо будеш міняти мотор на 2Е то викидай кардан нах. оскільки там вже щось розбите, замахаєшся шукати причину вібрації.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо задньому приводу ще не повністю прийшов кірдик, то треба відновлювати, тоді, само собою, що коробку лишати треба рідну

• Подобається Подобається x 1
  8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Кардан не відновиш, при переборці (заміна підшипника)він потребує балансування для якого треба спец обладнання, а задній диф майже вічний, я не чув, щоб він вкогось ламався.
    В квадрах-сінкрах вся прелесть , якщо є проблеми по ходовій то вилазить вібраціями на швидкостях від 120-140, тому при купівлі я рекомендую ті авта розігнати до 160-180, всі проблеми зразу вилізуть .

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В синкрах віскомуфта ззаду яка зовсім не вічна. Багатьох знав в кого вона не працювала вже.

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Скаскі в картінках-

ТО Віскомуфта поз.2 з Головною передачею

То все диференціал, який вставляється в корпус головної передачі

А то сам кардан, який заходить в віскомуфту яка підєднана до головної передачі в якій стоїть диференціал.

При дефекті віскомуфти не буде передаватися обертовий момент на задні колеса а при розбитому підшипнику кардана поз 14 і 15 буду гуляти фланець поз 13 і буде вібрація.
    Як не так, то поправте.
    Нажаль фотки не вставились, див по ЕТЦІ

Останнє редагування: 23 тра 2009
  11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    це компресюр

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
  13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    інтеркуллер

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Практично все, що залишилось від кондюка, ну і корпус ще

15. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Нє,це мопед точно не мій,мій був з кондюком,хоча по кольору подібний(був темно-синій металік).
    Якщо мова про червоний пас,який я продавав - то це якраз і був той донор з якого я думав перекидати весь мотор з начинкою.
    Якщо ти сам ставив свій машин на облік - то напевно звернув увагу,що експерт фотографував номер мотора,все підкапотне і навіть салон.Так що все це є в базі даних про твоє авто,і без переоформлення тут не обійтись.Ну або їзда до першої ліпшої перевірки.
    Якщо в тебе проблема тільки в компресорі і повн.приводі,а все інше гуд - то ще не є смертельно.Забий на всіх хвальоних майстрів і сто;тестер в руки.голова в тирнет і...краще зробиш свій ексклюзів тільки сам!Вприск там досить простий і надійний -головне цілістність проводки і правильної роботи датчиків.Мозги там практично не глючать,вони або працюють або нє!
    Задній привід можна і відключити тимчасово,і повністю незалежна підвіска на пасцаті - то є шось!

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Дякую, але я вже сьогодні їду у Львів по 2 - літрове серце з начинкою. Питав в одного Гаішника, той сказав, що нема проблем з переоформкою, я ще думаю вліпити газ і тоді переооформляти. Проблеми були б , якби дизель на бензин міняв і навпаки.
    В компресюрі полетіло не тільки вухо улітки, а й розбитий ексцентричний вал і в інтеркуллері Було до половини масла. Мотора ніхто не флткав і номера не писали, бо то по блату ставилось на облік. Я поставив на облік машину за 1200грн. зробили харошу оцінку. а тестером я ще не особливо вмію користуватися, але прийдеться вчитись, бо буду все міняти сам.

ХОЧУ запитати: на 2,0 має стояти 6 атфосферний бензонасос і чи діаностується комп*ютером на СТО???

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Люди добрі! допоможіть знайти характеристики і ремонт 2,0 движка з електросхемами. Сьогодні привіз зі Львова 2,0 з гольфа3. буду ставити собі сам. Ніде не можу знайти нормальні ссилки на цей двіг. Буду дуже вдячний

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    volkswagen.msk.ru
    Тут шукаєш все що починається з 2Е (якщо в тебе 8-клапанний) і качаєш.
    Такош дивишся цей мануал
    Ну і электросхеми на свою тачку качаэш тут

Бажаю успіхів

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)