Заміна радіатора пічки. Пассат Б3.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Shaggy, 6 чер 2009.

1. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    Процедура важка? Як думаєш сам справлюсь, бо ніразу того не робив? чи краще на сервіс?

2. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Якщо ти вмієш тримати викрутку в руках :), терпеливий і є місце (гараж), - нічого важкого в тому нема, все розбирається, як конструктор, фішки всі різні, переплутати майже неможливо ))), просто потрібно неспіша і акуратно все робити, тим більше є хороша інструкція з фотками. Рік тому, в себе на б4 радіатор пічки сам міняв, теж довго наважувався на таке...

• Подобається Подобається x 1
  3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На сервісах така процедура коштує чимало, бо ніхто не хоче собі мозг парити з тим
    На сервісі вони точно незнають де і які кріплення. В переважній більшості випадків шось та й зламають.

Маєш детальну інструкцію з фоток. Роздруковуєш і працюєш, для чого я по твоєму її сюди вішав???))

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хотів би дивитися на цю процедуру. Не знаю чи допоміг би, але за перегляд мав би щось платити чи не так :)

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Дивитися нецікаво) Якшо тобі треба знімати, то можу допомогти))) Ну але якшо надумаю це таки робити, то повідомлю.

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мене цікавить це загалом подивитися. Але до прикладу ще цікаво чому коли двигун ще не дуже гарячий, то з вентиляції дме холодне повітря (коли обігрів виключено). А от коли вже дуже гарячий, то чому при виключенному (!) обігріві з вентиляції йде гаряче повітря. Хочу подивитися наживо, чи то проблема конструкції, чи то у мене щось десь пропускає.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

НУ воно в любому випадку не буде таке холодне як на холодній машині, там всежтаки все прогрівається.
    Але якшо йде дуже гаряче то можливо в тебе просто не докінця закривається заслонка яка перекриває гаряче, або навколо неї зносився ущільнювач.

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Повітря не є гаряче, коли обігрів виключено. Хоча з вікна прохолодніше дує, ніж з сопел. По ідеї забір повітря у вентиляцію закритий перегородкою від мотору, але чомусь йде тепло, коли мотор гарячий. Ось я і подивлюсь, чи багато розбирати до тої заслонки :)

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

ну забір повітря тоді іде з моторного відсіку якшо перекрита заслонка. Якшо там 100градусів, то повітря не менше 30-40 я думаю)))

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    або заслонка не плотно закриваэться чи порвана або просто вдень на сонці панель нагрівається. Ти попробуй в годинці 23й включи

11. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Підкажи, будь ласка, у пасаті йде тільки заслонка, чи там ще стоїть кран, який відкривае радіатор пічки??

12. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Тільки заслонка.

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Саме так=)

14. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    ціна роботи 250 грн ,думаю самому чи на сервіс))

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Думай, якщо перший раз то день затратиш цілий. Може менше якщо хтось допомагатиме, бо я все сам робив...

16. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    завіз на сервіс,робота 250,бу радіатор 100

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я б не тавив бу радіаторів.... Але це власне моя думка...

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А який стан б/у? Маю один зайвий в дуже хорошому стані, замовляв для себе в двох місцях, а воно взялося й в двох і приїхало :)

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6161
    Ціню в 160 грн.

Досить дешево щось за роботу беруть. Але яка б ціна не була, після цього треба перевірити все, починаючи від тросіка спідометра чи роботи прикурювача, закінчуючи роботою стоп-сигналів. А перевірка роботи пічки у всіх режимах сама собою розуміється. Хоча мені як зробили, то пічка працювала у всіх режимах. А через два місяці після ремонту прийшла зима і на ноги перестало дути.

Останнє редагування: 12 бер 2011
  19. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    чесно кажучи я на нього навіть не дивився,головне в машині тепер тепло сухо,і не тхне тосолом

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Вже зробили, вітаю! А що за сервіс? В мене на ноги не обдуває, хоч зима вже закінчується, але ще сніга будуть :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)