Заміна радіатора пічки

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Dizel, 28 лис 2014.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    От якраз вам це і має адресуватися. Поставили фотку якогось датчика свого і понти ганяєте. Ви 3 пости підряд пишете шо в інтернеті повно інфи про то і тіки пишете якраз, жодної ссилки і інформації про це я так і не побачив. Може досить водичку ганяти?

Був би в мене зараз пассат я б заради вас з"єнав патрубки напряму і їздив би так шоб доказати шо нічого не буде в технічному стані автомобілю. Ви з"їжджаєте з теми на якусь аварійність і холод і комфорт в салоні. Ми говорим про технічне питання.

2. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Прочитав всю тему і вирішив розповісти свою історію. Не буду вдаватися в деталі, але суть в наступному. Декілька тижнів тому вирішив провітрити свою джету. Виїхав на трасу і відразу почув дивний запах в салоні. Помітив ОР на пасажирському поліку - потік радіатор пічки. Злив залишки ОР, зняв пічку. Їздити якось треба було, як тимчасове рішення, вирішив з"єднати патрубки пічки шлангом, та й думаю заодно промию систему охолодження. Залив дистильованої води і так поки що катаю. Правда трохи "жаркувато" їздити з відкритим люком і вікнами.
    Особисто я не бачу в цьому великої трагедії і не думаю, що таке рішення завдасть якоїсь шкоди двигуну.

3. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    Накалякали тут...
    Поміняв я радіатор сам :) Фотозвіту немає. Для заміни тре знімати панель всю та ще й всі воздуховоди з моторчиком.... пропарився я з тим, але заодно і ревізію підпанельного простору зробив.
    Як на мене, то з відключеню пічкою можна їздити запросто, в систему менше антифризу заливати тре ;)
    Після заміни в машині сауна.

• Подобається Подобається x 2
  4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Молодець)) Вітаю, не замерзнеш тепер, хоч і потепліло знов)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)