Заміна ремня приводу

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vinil, 5 жов 2006.

1. vizir

vizir Початківець

VW Passat B4 CL 1.9 TDI 1995; WV GOLF IV 1.6 2003
    Відповідь: Заміна ремня приводу

Мучуся тою ж прблемою - міняти-не міняти. Гольф 4 1,6, мотор BFQ, 2003 рік. Ремінь замінений на 89000 км., зараз - 153 000. Заміна - на фірмовій СТО в Києві з роликом. Вже відважився на заміну - і на тобі: спочатку в магазині, а потім і на СТО відмовляють. Аргументи: мотор "малий" і рік випуску такий, що ніби-то на таких моторах ремінь має виходити 90000 між замінами, як то пише в фірмових книжках VW. Що порадите?? Здоровий глузд підказує, що краще потратити 100 у.е. (максимально) ніж ремонтувати двигун. Може хтось таке чув, що на моторах таких років справді ремені виходжують більше???

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

вв книжка каже "заміна кожні 60000"

3. InSpector

InSpector Початківець

VW Passat B2 1.6 1987, Pierburg 2E2

на 1.8 - треба вчасно міняти, а то - при розриві - гне клапана, це не 1.6 - там без проблем і то на бензиновому

4. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

звідки така інформація шо на 1,8 гне клапана.( я в себе на джеті міняв ремінь сам в гаражі.)

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Ось тут є вся інформація в яких двигунах гне/не гне клапани:

http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=17554&hl=клапан*

• Подобається Подобається x 1
  6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

гне клапана хіба якщо 16 -20 клапанний, а 8-ми клапанний не гне!!!.

7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Не забувайте про те що ролік і помпу водяну міняти треба, звичайно в залежності від типу мотора і кілометражу

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

гне.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

не пиши фігні якшо не знаєш. На 8 кл 1.8 (ABS, JH, GX, DX) і ін. такий же хід поршня і висота блока як і в 16ве. Виямок/проточок на поршнях немає, з чого ти взяв шо там не гне клапана? Бо на один РВ менше? просто клапанів менше гне, от і вся різниця. 1.6 це також стосується до-речі, правда не всіх.

10. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

сперечатися не буду, просто в мене 1,8 RP Кілька місяців назад міняв ремні ГРМ,Помпи , і мені моторист сказав що навіть якщо би мій старий обірвало то нічого страшного, клапанів не погнуло б, я йому і повірив(нема поки що причин не довіряти йому) от і все. Раз ви кажете що гне значить знаєте що кажете!! :)

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

- НЕ гнутся -
    (1,8) RP (противоречиваые данные) (я его крутил по всякому, руками, ничего не задевает)

12. Kukurudza

Kukurudza Початківець

VW Golf II 1.3 1989
    Бейліс, Може підкажеш які краще ВВ дроти, і де придбати, також водяну помпу?
    kukvas@gmail.com

Останнє редагування: 5 січ 2009
  13. Mishel

Mishel Active Member

Golf 3 2.0 16V 1994
    Потрібен ремень, а також натяжний ролік для Гольф 3, 2.0 16В, двигун АВФ, яка ціна і що можеш запропонувати?

14. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ

15. orra

orra Active Member

audi 100
    на гольфі 2 8-клапанний 1.8 не гне. я бачив пасат б-2, на якому ремінь господар міняв на 180 тисяч. міняти зовсім не складно. головне не збити мітки. можна перед демонтажем старого ремня нанести свої маркером, чи фарбою, нацарапати. але в любій книжці по ремонту вони є вказані. головне не збити запалювання - то шо поїде гірше то фігня, а при деже ранньому тріскають кільця і перегородки в поршнях. натяжку ремня обовязково перевірити після повного прогріву, бо двигун з прогрівом розширяється, і натяжка збільшується. від того може почати гудіти новий натяжний ролик і піти виробітка першої шийки розпод. вала. на 1.3 може вийти з ладу водяна помпа, загудіти потекти або вклинити. а на ньому клапана гне. на гольфі 4 як порве ремінь, то перебє пів мотора. на шкоді фабія 2000 р. після побачення поршнів з клапанами закінчилось заміною всього мотора. але заміна ремня за 100 д. - то закруто.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)