Заварка номерної ніші в кришці багажника. Golf 2.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем MARTINI, 29 тра 2006.

1. Resurrectrius

Resurrectrius Початківець

Leichenwagen Golf II GTI PB
    Маю бажання теж заварити кришку але є нюанс ... в мене джетта
    Є ше хвора ідея і хочу шоб підказав хтось...
    Задача: Поставити задні фари від Г2 і заварити так шоб стикувалося з фарами...
    Питання: чи нормально стануть фари від Г2? Чи там буде багато колхозної роботи з фарами?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    та просто завари і лиши старі фари..
    Skil собі таке зробив може побачить повідомлення і викладе фотку.. або найди тему про його машину і там спитай..

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Тут варіант тільки один (для нормального результату). Відрізати жеттовську задню панель і переварювати задню панель від Гольфа 2, кришку багажника доробляти. По розмірах вона така ж сама, подібні проекти робились, шукай на www.volkswagen.msk.ru тему "жопагольф проджект".
    З рідною панеллю і гольфовськими фарами буде калхоз і шпари.

4. Resurrectrius

Resurrectrius Початківець

Leichenwagen Golf II GTI PB
    Markell Дякую за підказку...
    Я думав я лише один такий ідіот :)

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    народ, я бачив от на російських сайтах що заварюють нішу не повністю, а лише половину.. і виходить номер на томуж місці, але видно його майже лише половину..важаю це прикольним... нажаль фото немаю..мо хто де бачив закіньте пару..поділіться враженями)

6. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    Нема в цому нічог страшного працює замок на відмінно вже 3 роки
    шпаклівка не тріскає і не треба нічого задувати піною і тому подібне просто нормально приварити бляхк по якій шпаклюват

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Супер! Вітаю! Едине невистиача скритої ( наголошую скритої!) діодної лінти на поідсвітку номера!

9. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Маю таку кришку, вже заварену і пошпакльовану тільки треба привести в порядок, віддам за 100 грн.

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Який був колір кришки?

11. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    А чо був? Є і зараз цегельно червоний колір.

12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    [​IMG]збацав собі ось так.. нічого не заварював мені подобається

13. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    ото вам робити не було шо ;)

• Подобається Подобається x 1
  14. DenL

DenL Active Member

Priora
    Для такої роботи вам слід звернутися до кузовного цеху або автосервісу, які спеціалізуються на роботах з кузовом автомобіля. У Львові є кілька відомих майстрів та автосервісів, які можуть виконати цю процедуру класно і якісно.
    Одним із можливих варіантів є "Kuznia Garage", вони мають досвід роботи з кузовом автомобілів та володіють відповідними технологіями для виконання різних видів ремонтів.
    Щодо вартості, вона може варіюватися в залежності від рівня пошкоджень, складності робіт та обраного сервісу. Найкраще зв'язатися з обраним сервісом або майстром та запитати їхні ціни та отримати приблизну оцінку вартості робіт. Ціна також може залежати від обсягу ремонтних робіт, включаючи зварювання, виправлення, фарбування та інші.
    Згадавши, що вам також потрібно зробити нішу під номер на задньому бампері, важливо врахувати це під час обговорення ціни та обсягу робіт з обраними майстрами або автосервісами.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)