Відповідь: захист двигуна Казав Петро шо в автостопі появилися класні захисти кого цікавить можете підїхати подивитися.
Відповідь: захист двигуна тобто від настрою Петра? в тебе петро людина настрою? а від чого в нього ПІДНІМАЄТЬСЯ настрій? від дівахи чи шо?
Відповідь: захист двигуна Хе-хе. Треба приїжджати на зїзди - і ти б зрозумів від чого там піднімається настрій у Петра і не тільки... :mrgreen:
Відповідь: захист двигуна Всім привіт ! На днях проколов піддон на своєму Passat B5 . Так от: Демонтаж/монтаж піддона 250 грн (і це ще не дорого); масло 4 л - 160 грн (залив яке було в майста, і так довго на ньому не буду катати); аргонова зварка - 30 грн (дірка діаметром 5 мм); герметик - 35 грн. ІТОГО = 475 грн. Щей до всього втрачений день і купа нервів. Так що тепер остаточно вирішив поставити металевий захист. Ну його .... таке попадалово ! Може хто чув чи є металеві захисти на Passat B5 ?
Відповідь: захист двигуна Звичайно цікавить ! І не лише ціна, а щей з чого він виготовлений. Бо якщо оригінальний, то може бути звичайний пластиковий пильник. Мене таке не влаштовує, мені за піддон абідна !
Відповідь: захист двигуна 2 Петро. Можеш на 1 день за фляшку там чогось (коньяка напр.) дати мені захист на Б4. Мені тре зняти розміри, а кулібіни мені б грубої нержавійки скліпали? мені тре ескіз зробити (розміри).
Відповідь: захист двигуна Дати тобі неможу бо їх немає в магазині! ми їх тільки під замовленя веземо! Сорі!!!
Відповідь: захист двигуна Якщо це така штуковина як ось тут http://www.layert.ru/catalog/karter_zachita/detail.php?ID=1593460 , то я в тебе її візьму.
Відповідь: захист двигуна Якщо питання захисту картера актуальне... пиши: ТзОВ "Захід-Авто" 233-52-89, 291-18-36, 299-28-42 Там є Ленінградські.... хороші захисти. В мене є знижка якщо потрібно ... зідзвонимось і поклеїмо.