Хіба ж такий результат нічого не вартий??? Думаю, якщо вийде щось подібне, то можна буде не тільки із Запорами на світлофорах тягатись.....
ну принаймні з того, шо ти розповів, із твого "проекту" також толку мало Хіба що ти щось від нас приховуєш
яку підтримку ти хочеш отримати?? камєнти типу "Зачьот" "Ви хлопці генії" "Ви мега тюнери" "Спасіба падрачіл" так поки нема на шо писати такі коменти.. мотор навіть не стоїть на машині.. виклали якесь відео де розкрутився маховик і матюкають дядьки.. треба запчастини пиши! треба пораду пиши! питання тоже!
Йому не треба поради, бачиш, він нічого навіть не запитує... Йому тільки треба шоб його похвалили і визнали гуру тюнінгу бо у нього ПРОЕКТ із бюджетом АЖ 200 баксів
Кажись, просто тут читати невміють, або в яких-то спеціальних "окулярах" сидять? Я писав про це 3 рази. Відео ви побачили, а текст? Ну тобі хіба фантастичні твори писати, і обсирати всіх. Я написав що мотор купили за 200, а не бюджет. Хочеш підкинути грошенят? Залишти собі, може пригодяться, для когось іншого.
А причому тут відео??? Тут питань не виникало, а на тому форумі припустим я нічо не пишу, тому толку відповідати?
питання на тюнінгу тобі нездається що то трохи некоректно по відношенню до тих хто читає давати лінк на запитання на інший ресурс а потім назад вертатись сюда шоб відповісти тобі бо тобі було впадляк копі-пейстнути текст???
Чуєш, ти, Піер, не хами. Відео тут ніякого нема. Яке до тебе може бути серйозне ставлення, якщо ти питаєш, яке масло лити в мотор і не знаєш як Volkswagen пишеться. Тебе ніхто не обсирає, просто більшість, хто хоч по мінімуму петрає в тому, що ти робиш, скептично до тої справи поставилися і відповідно тут і висловлюються. Якби у твоєму проекті був хоч якийсь сенс, то тебе б тут зовсім по іншому би сприйняли. Під сенсом я маю на увазі хоча б один із таких пунктів покращення динаміки покращення керованості зовнішній тюнінг покращення прохідності (бігфут 4х4) створення лімузина відновлення машини із нових або відреставрованих оригінальних комплектуючих А про масло в мотор на форумі вже писали. Кури пошук.
Чисто виправдання, просто напиши що влом писати, і т.п. Ти на тюнінгу також зареєстрований, чому б не відповісти? це раз. Питання вже є і тут, для тих хто не зареєстрований, можна вдповідати. Просто усім влом писати про "відомі" речі, ну або просто ніхто не знає(в чому я сумніваюся)це два Ти вже не раз повернувся сюди, щоб написати які то слова виправдання, флуду, насмішки, а потемі - ні слова. Три. Я написав, відписувати можна і тут. Я написав відписувати? а не ржати, і насміхатися, і казати "колхоз"(непамятаю хто написав). Я продублював питання, можна щось по суті написати. Не ну не я почав, я відповів майже з цитатою. Я написав опечатка, простіть "мені мої гріхи, до кінця життя не зносити" >покращення динаміки я вже писав, вона точно буде, сумніваєшся? >покращення керованості Це запросто можна віднести до того. і я ж не написав, що на цьому все закінчиться, це початок. А смисл зараз в зовнішньому тюнінгу, спочатку мотор, ходова... чи ти думаєш це в іншому порядку має бути? Навіть приклади навели готових "проектів", а ти досі сенсу не бачиш Про маслою. Змінюється час, змінюються компанії, змінюється масла, якісь появляються, якісь пропадають. Про маховик не писали. І перша відповідь Solaris "Я бачив цих руских чоловягів, які навіть стартер шукали, коли я там сидів", була швидше чим нормальна порада по маховику. to Solaris Ти тим не менше, повернувся зразу, і написав "..я там сидів..", а не відповідь на питання. три з половиною(ще одне виправдання) Я на твої питання відповів. а ти намагався відповісти на мої? Підсумок. 1. Просто всім(може не всім, а принаймі тим, хто тут флудив) просто влом щось конкретне порадити. Просто мотори, я прийняв до уваги, ну але немає іншого поки, тому ставимо те що є. 2. Всі гонять, "фігня, колхоз, нічого не буде", хоча маєте рельні приклади, що таке є і не колхоз. 3. Авторитет це все!!! Перший "нагнав" - половина пітримали, інші промовчали. а що я? я молодий, зелений, ніфіга в тому не шарю, і таке враження "пацан, а ти з якого форуму... тут всі свої" 4. Річ не в сутності питань, відомі, невідомі, примітивні, а в тому, що ніхто навіть не намагався відповісти. 5. Виправдовуватися можна вічно, і я впевнений, що далі так і буде. Це останні мій допис, в цій темі, по факту флуду і "гону", виправдання себе, інший, чи доведення неправоти і т.п.. Всі, кому є про що написати щось суттеве, важливе, прошу дуже. Вдячний всім хто підтримав, добрим словом, думкою, але не написав, бо переживав за свій "авторитет".
не ломай запорожця це скоро може бути антикваром і хай ван буде в оригіналі а то всякі придурки гроблять машини, спочатку зроби його як з заводу в оригіналі(більше толку буде) від мене великий (-) тобі
ну ти ж сам себе так позиціонував, ніхто нічого не придумав. Прийшов з тюнінгклубу і кинув тут лінк туди. Ти хотів коментарів і порад - ти їх отримав дофіга уже. Але то інше питання, що вони тобі не подобаються. Не ми винні в тому, що ідея твоя не надто цікава і не надто наповнена змістом. Ти хочеш з какашок зліпити коника. Але шоб вийшов коник, то треба вкласти не лише какашки в нього. Удачі
2All ну народ. Прийшла нова людина на форум, з ідеєю з бажанням її втілити в щось цікаве. Притому прийшов він сюди доволі мирно. А багато "активних дописувачів" просто-напросто накинулись на нього з безпіставними "наїздам" і мудрими словами типу "калхоз", "тунінх", "покращення властивостей" і тд. І ніхто не підтримав, ніхто не дав технічної поради. Або технічного обгрунтування безаглуздості ідеї. 2Pier Більшість тем на форумі засмічуються, як і ця. Тому не реагуй ти так гаряче на беззмістовні дописи. Бо як ти казав "Триндіти - не мішки носити".
ZAZ vs VAZ 2108 turbo http://www.youtube.com/watch?v=RiHY0Il1z4M Drag-racing in Russia. Auto ZAZ-968m 12.1 sec. 402 http://videos.streetfire.net/video/Dragracing-in-Russia-Auto_134624.htm ZAZ-968-M http://video.aol.com/video-detail/drag-zaz-968-m/1479434017 ЗАПОРОЖЕЦ против СУБАРУ http://www.youtube.com/watch?v=55hdmB2140g zaz vs honda http://www.youtube.com/watch?v=7TrZkU-qBUQ
А хтось взагалі це http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3333 читав, чи як і завжди і в інших випадках ставимо галочки і приймаємо умови та правила. Особливо звертаємо увагу на пп2.1-2.9 Це знову ж таки звернення до всіх дописувачів!!!!!