збільшеня потужності автомобіля

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем teratino, 7 кві 2012.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    так значить вони і до вприску можуть домахатись, якщо в ТП пише одне, а по факту стоїть інше, але то прості даі дупля не дадуть, хіба ті з підрозділу кобри, вони колись рейди робили, номера моторів перевіряли і таке подібне...
    чого ж в нас така держава дибільна і закони дурнуваті, можновладцям можна все, дорогі іномарки- клони- не розтаможені, їздять по тротуарах в час пік і це в межах порядку, а проста людина останні гроші відкладає, на їжі економить, щоб купити щось з б"юджетного варіанту, то щей примахуються і друть за любу дурницю!
    скільки коштує переробити техпаспорт?

2. victar

victar Початківець

Jetta
    В мене знайома в МРЕО працює, так ось я її питав на рахунок поставити дизельного двигуна замість бензинового, скільки коштують документи, то вона сказала що дешевше купити вже готову дизельну машину!
    Ще казала що з нового року номер двигуна знову вписується в техпаспорт і перестає бути як запчастина, і якщо в мене зараз стоїть не рідний двигун, то або гайці, або коли знімати ставити з обліку перевірять то піпець буде кароче! в мене ТП не вписаний двигун тільки об*єм і бензин, тип вприск чи карбюратор тоже не вказаний!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)