Збільшився розхід бензини

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Rock-n-Roll, 23 кві 2008.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Збільшився розхід бензини

Трубку перевірив? :haha:)

Бо я тоже до всіх інжекторщиків їздив... Умняки ліпили, і почали розказувати мені про проковзування ремня на один зуб,одне слово... Енштейни блін задрипані вони всі.

2. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

Був сьоні на діагностиці на Перфецького. Комп вони чомусь так і не змогли підключититому діагностували тестером :-D і старими дідівськими методами. Кроче проблема в Лямда-зонді або каталізаторі після нього, а так як в них нема ні ями ні підьомника до них ми так і не добрались) . За діагностику взяли 50 грн .

3. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Лямда-зонд , до речі , поводить себе досить дивно , на холостому ході , при заведенні холодної машини, його зациклює і покази на виході - подавати максимум бензину( виходить що на холостому ході вона в мене брала десь 50 л на 100 км.) , після 10-15 хв. роботи він роздупляється і починає працювати абсолютно нормально (покажи спостерігали на приладі протягом 20 хв.). Думаю, що може справа не в самому зонді а в проводці , а з часом її пробиває і починає працювати нормально.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

лямбда нормально працює якщо розігріється десь так до 250 градусів, саме для того в деяких лямбдах є підігрів можливо в тебе просто не робить підігрів лямбди, і вона не входить в робочий режим.

5. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Причина була в проводці до лямда-зонда, в 2 місцях перетерлась ізоляція і окислились і потріскали багатожильні провода. Після ремонту проводки все ок, бере 12-14 по місту як і брала ))). Думаю, тему можна закривати.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)